Petrecere Playboy în România cu Pamela Anderson

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa americană va participa la prima petrecere europeană Playboy Mansion, care va avea loc la 17 septembrie, la Palatul Snagov. Potrivit organizatorilor, este pentru prima dată când binecunoscuta petrecere americană va fi organizată şi în Europa, urmând acelaşi concept cu cea din SUA.

Tema petrecerii - prima dintr-o serie de evenimente similare care urmează să se desfăşoare în România - este Royal Candy, potrivit Mediafax. Pamela Anderson (43 de ani) va sta la noi în ţară trei zile. Programul oficial al vedetei va fi anunţat în curând. Playboy Mansion Party by Mansion Events este o petrecere elitistă, dedicată exclusiv bărbaţilor.

„Este minunat că o asemenea petrecere are loc şi în România. Va fi cu siguranţă un eveniment deosebit şi sunt sigură că va căpăta o regularitate în peisajul entertainmentului românesc, pentru a deveni, într-o perioadă relativ scurtă de timp, cea mai anticipată petrecere a anului", a declarat Oana Roman, Event Ambassador al Playboy Mansion by Mansion Events.

Potrivit unor informaţii publicate în presă, Pamela Anderson s-a aflat luna trecută în România, pentru două zile. Ea a fost cazată la un hotel de cinci stele din centrul Bucureştiului şi a mers la câteva întâlniri de afaceri care au avut loc chiar în holul hotelului. Pamela Anderson este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialul TV „Baywatch". În 1990, ea a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie de către editorii revistei „Playboy".

În faliment

În prezent, situaţia financiară a starului nu este una fericită, ci dimpotrivă. Ajunsă în pragul falimentului, vedeta a fost nevoită să renunţe la automobilele de lux şi la reşedinţele opulente şi trăieşte într-un parc de rulote, după cum a relatat presa internaţională.
Deşi Anderson a câştigat o avere de peste 54 de milioane de dolari din şedinţele foto la care a participat de-a lungul timpului, pasiunea pentru lucruri scumpe a adus-o în pragul falimentului, în ultimii ani.

Astfel, actriţa datorează în prezent fiscului american peste 1,5 milioane de dolari. Cu toate că a ales să trăiască împreună cu cei doi copii ai săi într-un parc de rulote, Pamela este în continuare proprietara a două reşedinţe de lux, una în California, iar cealaltă în Canada.

Pentru aceste două locuinţe starul a demarat proiecte de renovare, care includ dale din aur pentru piscină, canapele de peste 50.000 de dolari şi un sistem audio în valoare de 200.000 de dolari. Odată cu falimentul, renovarea celor două case a fost însă oprită. Mai mult, pentru a-şi achita datoriile faţă de firma de construcţii, Anderson a fost nevoită să vândă diverse obiecte şi piese de mobilier.

Vedete şi fete frumoase

Petrecerile desfăşurate la celebra reşedinţă Playboy a lui Hugh Heffner au devenit faimoase în întreaga lume. La vila din Los Angeles a fondatorului revistei Playboy se adună cele mai frumoase fete care au apărut în paginile publicaţiei, dar şi numeroase vedete. Petrecerea de la Palatul Snagov este  prima petrecere europeană Playboy Mansion, organizată de Mansion Events - prin licenţă acordată de Playboy Enterprises Inc., SUA.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite