Petrecere ca-n Rai la nunta Reginei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecere ca-n Rai  la nunta Reginei
Petrecere ca-n Rai la nunta Reginei

Diana Dumitrescu, protagonista telenovelei „Regina“, şi producătorul Ducu Ion s-au căsătorit sâmbătă. Zeci de vedete au participat la cununia religioasă şi la petrecerea desfăşurată pe malul lacului Buftea. Petrecerea de nuntă a avut ca temă Raiul. CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE!

Sâmbătă seară, Diana Dumitrescu, interpreta Reginei din telenovela cu acelaşi nume, şi producătorul Ducu Ion au spus „Da“ în faţa lui Dumnezeu, la Biserica Albă, de pe Calea Victoriei. Alături de ei au fost peste o sută de invitaţi, rude apropiate, prieteni şi multe vedete.

În jurul orei 19.00, totul era pregătit pentru fericitul eveniment din familia Acasă TV, mai puţin mireasa. La scurt timp, şi-a făcut apariţia şi Diana Dumitrescu, la braţul tătălui ei. Îmbrăcată într-o rochie Max Chaoul, a cărei trenă depăşea cinci metri,
Regina a intrat în biserică păşind pe un covor de petale albe de hortensii. Aici o aşteptau, în faţa altarului, Ducu şi naşii, Ioana şi Cosmin Ion (fratele lui Ducu).

Domnişoare de onoare au fost surorile miresei şi actriţa Adela Popescu. Vedetele Acasă TV, printre care Cabral, Mircea Solcanu, Alexandru Papadopol împreună cu soţia sa, Ioana Ginghină, Gheorghe Visu, Carmen Tănase şi Dana Rogoz, au ţinut şi ele să le fie alături mirilor la acest eveniment special.

Emoţii la biserică

La ieşirea din biserică, Diana Dumitrescu a declarat emoţionată că este foarte bucuroasă că au venit atât de mulţi oameni.

„Am fost foarte emoţionaţi amândoi, la un moment dat îmi tremura buchetul de flori şi mă rugam să se oprească totul“, a spus Regina, care îşi va petrece, alături de soţul său, următoarele zile într-o scurtă lună de miere pe Coasta de Azur. După ce au ciocnit o cupă de şampanie, mirii şi nuntaşii au plecat spre Buftea, unde au petrecut pe malul lacului, în incinta Studiourilor MediaPro.

image

Regina alături de Pavel Bartoş, Mihai Petre (stânga), Răzvan Fodor şi Alexandru Papadopol (dreapta)

Printre cei 300 de invitaţi s-au numărat nume grele ale scenei româneşti precum Stela Popescu, Florina Cercel, Vladimir Găitan, Gheorghe Dinică şi Marin Moraru. Nu au lipsit nici vedetele de la Acasă TV şi Pro TV: Nicoleta Luciu, Roxana Ciuhulescu, Răzvan Fodor, Ioan Isaiu, Denis Ştefan, Mihai şi Elwira Petre.

Tema petrecerii a fost Heaven (Rai). Pentru susţinerea conceptului nunţii, organizatorii au amenajat un cort alb, decorat cu candelabre, copaci cu flori albe şi aripi de înger. Primul dans al mirilor a fost pe piesa favorită a cuplului, „Can’t Take My Eyes Out of You“.

O nuntă cu ţinute inedite

În timp ce Diana Dumitrescu a ales să facă acest mare pas din viaţa ei îmbrăcată într-o rochie deosebită, dar în limitele ţinutelor clasice pentru un astfel de eveniment, mirele şi câţiva dintre invitaţi au ales să fie excentrici. Ducu Ion a venit în faţa altarului într-un costum al cărui sacou era asimetric şi a fost încălţat cu tenişi.

Mircea Solcanu a ales extremele: pălărie şi smoching asortate la jeanşi albi, tenişi coloraţi şi papion verde fluorescent. Colegul său de platou, Cabral, a ales o ţinută lejeră, dar nu la fel de extravagantă. Mama mirelui, Ruxandra Ion, a venit la biserică într-o rochie neobişnuită din mătase neagră cu două dungi laterale roşii.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite