Petre Roman s-a recăsătorit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Petre Roman (62 de ani) şi cântăreaţa Silvia Chifiriuc (37 de ani) s-au căsătorit religios ieri, la Snagov, în cadrul unei ceremonii discrete la reşedinţa omului de afaceri Dinu Patriciu. CLICK aici pentru FOTOGALERIE!

Cununia religioasă a avut loc după-amiază, în aer liber, iar slujba a fost oficiată de doi preoţi de la biserica Sfântul Silvestru. La prânz, o coloană de maşini a plecat de la locuinţa cuplului din Pipera spre Snagov, la proprietatea lui Dinu şi a Danei Patriciu, care au fost naşi de cununie. Pentru Silvia Chifiriuc, originară din Săveni, judeţul Suceava, a fost prima căsătorie.

Printre invitaţi s-au numărat rude din partea miresei, dar şi omul de afaceri Peter Imre, care a venit la nuntă împreună cu soţia sa, Marina. Fetele din prima căsătorie a lui Petre Roman, Oana (32 de ani) şi Catinca (41 de ani) nu au participat la cununie. Mirii s‑au căsătorit civil, vineri, tot la Snagov. Soţii Roman vor pleca în luna de miere la Muntenegru.

Căsătoria lui Petre Roman cu Silvia Chifiriuc are loc după doi ani de la despărţirea de Mioara Roman. După ce acesta a părăsit domiciliul conjugal, Mioara a intentat divorţul care a pus capăt celor 33 de ani de căsnicie. Cei doi au avut-o împreună pe Oana Roman (32 de ani), fiica cea mare, Catinca (41 de ani), provenind din prima căsătorie a Mioarei. În prezent, Petre Roman aşteaptă un copil de la Silvia Chifiriuc.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite