Personalităţi la "Zece pentru România"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Mâine, începând cu ora 19.00, la Ateneul Român, se vor acorda trofeele proiectului iniţiat de Realitatea TV. Trofeele "Zece pentru România" vor fi acordate la 10 categorii: Miniştri,

>> Mâine, începând cu ora 19.00, la Ateneul Român, se vor acorda trofeele proiectului iniţiat de Realitatea TV.

Trofeele "Zece pentru România" vor fi acordate la 10 categorii: Miniştri, Sportivi, Parlamentari, Actori, Jurnalişti, Interpreţi vocali, Oameni de afaceri, Analişti politici, Tineri politicieni şi Politicieni. Un invitat special al ediţiei 2007 este Henry Kissinger, fost secretar de stat al Administraţiei americane, laureat al Premiului Nobel pentru Pace.

Evenimentul, ajuns la cea de-a treia ediţie, va debuta mâine cu un recital susţinut de pianistul compozitor Matei Bucur Mihăescu, recunoscut pentru talentul său muzical deosebit.

De altfel, începând cu acest an, organizatorii şi-au propus să prezinte în fiecare ediţie câte un talent de excepţie. Unul dintre cele mai însemnate momente ale Galei "Zece pentru România" va fi cel în care se vor acorda diplome de onoare, precum şi trofeul Zece pentru România unor personalităţi care s-au remarcat prin contribuţia deosebită la imaginea ţării noastre.

Proiect conceput pentru 10 ani

Cei care vor primi aceste distincţii pentru 2007 sunt valori incontestabile precum Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Gheorghe Hagi, Angela Gheorghiu şi Cristian Mungiu. După această a treia ediţie a Galei "Zece pentru România", postul Realitatea TV va mai organiza încă şapte. Proiectul este conceput de organizatorii săi pentru 10 ani, la finalul cărora vom avea o galerie de peste 1.000 de personalităţi de elită din România.

Câştigătorii sunt aleşi pe baza unui studiu sociologic de piaţă realizat pe un eşantion de 6.500 de români, la care au participat de patru institute: TNS-CSOP, CURS, IMAS şi INSOMAR. Evenimentul va fi transmis în direct de postul Realitatea TV.

Henry Kissinger, invitat de onoare

Fostul secretar de stat al Administraţiei americane din timpul lui Richard Nixon şi al lui Gerald Ford a jucat un rol deosebit de important în diplomaţia mondială în perioada 1969 şi 1977. În anul 1973 a fost distins cu Premiul Nobel pentru Pace pentru contribuţia adusă la încetarea devastatorului conflict din Vietnam. El este invitatul de onoare al Galei Zece pentru România, ediţia acestui an.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite