Perfectă compatibilitate la Talisman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce în showbizul autohton divorţurile se înmulţesc precum ciupercile după ploaie, cuplu Alin Oprea (Talisman) şi soţia sa, Larisa, este un model de înţelegere. Nici cei mai

În timp ce în showbizul autohton divorţurile se înmulţesc precum ciupercile după ploaie, cuplu Alin Oprea (Talisman) şi soţia sa, Larisa, este un model de înţelegere. Nici cei mai cârcotaşi dintre jurnalişti nu au reuşit să le găsească vreun nod în papură, aşa că relaţia lor este una aproape perfectă.

Dacă cineva nu ştie care este secretul lor, psihologul Nicoleta Vascan, vitoarea soţie a lui Doru de la trupa Parlament, a reuşit să dezlege enigma la inaugurarea magazinului +IT, unde, stând la taclale cu Alin şi soţia sa, între un pişcot şi o cupă cu şampanie, ea a povestit tuturor invitaţilor că cei doi sunt de o compatibilitate aproape ideală.

Aşa spun calculele sale de psiholog, bazate pe profilul de personalitate pe care le-a făcut ambilor săi invitaţi în cadrul emisiunii sale "Animus şi anima" de la B1 TV. El este intuitiv afectiv, artist, ea este un temperament pragmatic, e foarte organizată, dar şi plină de căldură. Tipului ei de personalitate i se recomandă exact tipul de personalitate a lui Alin. Deci, la magazinul +IT, soţii Oprea au avut clar un plus: au aflat secretul înţelegerii lor! (Evelyn Badea)

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite