Iris cântă în această seară la Peninsula

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iris cântă în această seară la Peninsula
Iris cântă în această seară la Peninsula

După ce săptămâna trecută a revenit în muzică după o pauză de şase luni, cu un concert la Şimleu Silvaniei, trupa Iris urcă în această seară pe scena mare a festivalului CokeLive Peninsula de la Târgu-Mureş. Iris va susţine un recital de o oră, de la 19.30.

Săptămâna trecută, trupa Iris a făcut un show de zile mari pentru miile de fani aflaţi la eveniment. Ei au cântat zece piese, printre care „Eu şi cu tine“, „Baby“, „Îngerii goi“, „Vino pentru totdeauna“, „Casino“, „Somn bizar“, „Iris aeterna“, „Lady in Black“ şi „Iris maxima“. Piesa „Floare de Iris“ a încheiat, ca de obicei, concertul.

După show-ul de la festivalul Peninsula, formaţia va apărea la Bacău, la Gala Premiilor Muzicale Romanian Top Hits 2009, în data de 1 august, şi apoi va susţine un concert la Brăila, la 16 august.

Aceste show-uri sunt un „preambul“ la spectacolul grandios pe care Iris îl va susţine la Sala Polivalentă din Bucureşti, la 8 octombrie.

După recitalul Iris, vor urca pe scenă, la ora 21.00, componenţii trupei scoţiene Primal Scream, o formaţie de rock alternativ fondată în 1982 la Glasgow. Primal Scream a vândut până acum peste 10 milioane de albume în toată lumea.

Nine Inch Nails, capul de afiş

Formaţia americană de rock industrial Nine Inch Nails, fondată în 1988, este capul de afiş din această seară la festivalul CokeLive Peninsula. Trupa va intra pe scenă la ora 23.00.

Trent Reznor, producător, cântăreţ, compozitor şi instrumentist, este singurul membru oficial al formaţiei, care a şi pus bazele acesteia şi singurul responsabil de direcţia muzicală a trupei.

Muzica Nine Inch Nails „atacă“ o gamă variată de genuri, însă deţine un sound specific. După înregistrarea unui album, Reznor alege instrumentişti pentru turnee, care să îl însoţească pe scenă. Live, formaţia este pusă în valoare de elemente vizuale spectaculoase, care includ frecvent show-uri de lumină.

Programul de azi

18.00 - Omul cu şobolani (Scena Coca-Cola)
19.30 - Iris (Scena Coca-Cola)
21.00 - Primal Scream (Scena Coca-Cola)
23.00 - Nine Inch Nails (Scena Coca-Cola)

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite