Penelope Cruz: "În zece ani vreau să regizez"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Penelope Cruz și reporterul ”Diez minutos”, Fabián W. Waintal
Penelope Cruz și reporterul ”Diez minutos”, Fabián W. Waintal

Actrița spaniolă Penelope Cruz, câștigătoare a unui premiu Oscar, a explicat, într-un interviu, că a fost surprinsă de noua sa nominalizare pentru rolul din "Nine".

Îndrăgita actriță iberică, Penelope Cruz, a declarat că va participa la ceremonia din 7 martie de la teatrul Kodak din Los Angeles, la decernarea premiilor Oscar, deși colegii săi spanioli s-au simțit ofensați de faptul că nici ea și nici iubitul său, Javier Bardem, nu au luat parte la dineul de dinaintea premiilor Goya din Madrid.

Într-un interviu acordat revistei "Diez minutos", Penelope i-a declarat reporterului Fabián W. Waintal, că a fost surprinsă de cea de-a treia sa nominalizare la Oscar pentru filmul "Nine" și că este profund recunoscătoare pentru această performanță, mai ales că, în film, joacă împreună cu alte două staruri ale lumii cinematografice: Nicole Kidman și Sofia Loren.

Penelope a precizat că, până acum, a refuzat doar roluri ale căror teme i s-au părut nepotrivite sau care ar fi însemnat o lipsă de respect pentru ea, ca actriță. De obicei, a mai spus ea, citește un scenariu și se gândește îndelung la rolul respectiv, ca să vadă dacă o obsedează sau nu. Dacă rămâne cu acel scenariu în minte, acceptă rolul, iar dacă nu îl simte ca fiind interesant pentru ea, îl abandonează.

Aflați ce a declarat artista în legătură cu viitoarea sa carieră de regizor.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite