VIDEO Paula Seling şi Ovi, din nou la Eurovision

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacă vor fi desemnaţi câştigători ai selecţiilor din ţările în care vor concura, Ovi și Paula vor fi adversari în competiţia europeană
Dacă vor fi desemnaţi câştigători ai selecţiilor din ţările în care vor concura, Ovi și Paula vor fi adversari în competiţia europeană

Cei doi artişti care au reprezentat România la ediţia din acest an a concursului vor participa şi în 2011, dar nu pentru ţara noastră. Paula va participa la selecţia din Elveţia ca autoare a piesei „Perfect Time“. Ovi doreşte să revină în concurs pentru Malta sau Irlanda ca şi compozitor al melodiei „Fading Away“.

VEZI VIDEO AICI!

Impulsionaţi de succesul obţinut la ediţia din acest an a Eurovisionului, unde s-au clasat pe locul al treilea, cu melodia „Playing With Fire" („Jocul cu focul" - n.r.), Paula (31 de ani) şi Ovi (36 de ani) visează din nou la Eurovision.

De data aceasta, cei doi nu mai formează un duet, ci o iau pe căi diferite, iar dacă vor fi desemnaţi câştigători ai selecţiilor din ţările în care vor concura, ei vor fi chiar adversari în concursul european.

Curtaţi în Europa

După ce piesa „Playing With Fire" a ajuns un hit, iar cântăreţii români au devenit foarte cunoscuţi în Europa, ei au fost curtaţi pentru diverse proiecte.

Astfel, Paula va participa la selecţia naţională din Elveţia, în calitate de compozitoare şi textieră a melodiei „Perfect Time". Piesa va fi interpretată de Nadine, o cântăreaţă din Africa de Sud, înscrisă şi ea la selecţia din Elveţia.

De altfel, regulamentul concursului din această ţară este unul dintre cele mai permisive, astfel că pot participa compozitori şi interpreţi din alte ţări. În 1988, Elveţia a fost reprezentată de Celine Dion,care a şi câştigat competiţia pentru această ţară.

Ovi doreşte şi el să revină în concursul european, iar melodia „Fading Away", compusă de artistul român, este disputată de doi interpreţi, unul din Malta, altul din Irlanda. Ovidiu Cernăuţeanu nu s-a hotărât deocamdată cui va încredinţa piesa.

Până atunci însă, cei doi foşti reprezentanţi ai României la Eurovision se pregătesc pentru Selecţia Naţională 2011, pe care o vor prezenta chiar în noaptea de Revelion. Pe lângă rolul de gazde, Paula şi Ovi vor susţine şi un recital special, cu invitaţi din ţară şi din străinătate.

Eurovision 2011 se va desfăşura în Germania, ţară care a câştigat competiţia de anul acesta, cu melodia „Satellite", interpretată de Lena. Oraşul ales pentru desfăşurarea competiţiei este Dusseldorf, şi nu capitala Berlin.

Semifinalele vor avea loc la 10 şi 12 mai, iar marea finală se va desfăşura la data de 14 mai 2011. Germania organizează pentru a doua oară finala con­cursului, după ce în 1983 a găzduit evenimentul la München, oraş care aparţinea la acea vreme Germaniei de Vest.

Patru zile pentru înscrieri

Înscrierile pentru Selecţia Naţională Eurovision 2011 au intrat pe ultima sută de metri, anunţă Televiziunea Română, organizatorul concursului. Compozitorii români mai au la dispoziţie doar patru zile, până la 5 noiembrie, pentru a-şi înscrie piesele.

Concursul din acest an se va desfăşura sub forma unui show transmis live chiar în noaptea de Anul Nou. Mai multe detalii despre Selecţia Naţională Eurovision 2011 puteţi găsi la www.tvr.ro/eurovision.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite