Paula Seling i-a spart nasul partenerului de la „Dansez pentru tine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paula Seling i-a fisurat piramida nazală partenerului său
Paula Seling i-a fisurat piramida nazală partenerului său

Partenerul de dans al Paulei Seling din cadrul show-ului de la Pro TV a avut parte miercuri seară de o întâmplare mai puţin plăcută. În timpul repetiţiilor de salsa pentru ediţia de astăzi a emisiunii, Tudor a fost lovit accidental de Paula, care i-a fisurat piramida nazală.

În timp ce executa o serie de piruete, solista l-a lovit la nas, cu cotul, pe colegul ei. „Mi-a fost cumplit de teamă să nu se fi întâmplat exact ce s-a dovedit la radiografie: fisură a piramidei nazale. Nu-mi vine să cred că eu am putut să rănesc pe cineva atât de rău, mai ales pe Tudor, la care ţin atât de mult. Chiar dacă el ştie că nu am vrut, mă simt îngrozitor", povesteşte Paula Seling.

În urma acestui incident, Tudor a avut de ales între a se opera imediat şi a nu mai putea să intre în competiţie, astăzi, sau să danseze şi să amâne pentru mai târziu operaţia, ceea ce implică o recuperare de mai lungă durată. Concurentul a optat pentru a doua variantă şi va fi prezent în concurs.

Astăzi, de la ora 20.30, vedetele şi partenerii lor de la „Dansez pentru tine" vor trece prin probe de salsa şi folclor. Cei care vor trebui să facă faţă primului duel din acest sezon sunt cuplurile Jorge-Liliana şi Bogdan Vlădău-Ana Maria. Cele două perechi se vor „lupta" în paşi de cabaret, dans în ploaie şi folclor. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite