VIDEO Paula Seling, la „Dansez pentru tine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa va intra în emisiunea-concurs ce va fi difuzată de la mijlocul lui octombrie la Pro TV. Cea de-a zecea ediţie a popularei emisiuni îi are printre competitori pe Adela Popescu, Nicola, Octavian Strunilă şi Doiniţa Oancea.

Cântăreţa Paula Seling şi-a dorit dintotdeauna să urmeze cursuri de dans, însă niciodată nu a avut determinarea să o facă. A acceptat propunerea Pro TV ca pe un test, ca pe ceva nou în viaţa sa.

„Ideea de a lupta cu toate armele pentru o cauză bună, de a te supune unor teste pentru a îndeplini dorinţele altor oameni - asta te educă, te formează. Voinţa nu are limite atunci când cineva depinde de tine. Dacă ar trebui să treci de un obstacol, fiind singurul implicat, poate că ai renunţa mai uşor. Acest context este perfect pentru mine. A fi mai bun pentru alţii înseamnă a schimba în bine ceva în tine", a declarat Paula Seling, citată de Mediafax.

Paula a prins gustul coregrafiei la Eurovision

Artista a recunoscut că „Dansez pentru tine" i se pare un concurs extrem de greu şi că îi este frică de tot ce este necunoscut. „Îmi place să mă supun la teste, să fac lucruri noi. Vreau să muncesc, îmi place să muncesc, sper, însă, să fiu atentă să nu întind coarda prea mult. Oboseala nu-mi prieşte foarte bine", a mărturisit cântăreaţa.

Deşi nu a dansat niciodată tango, Paula Seling l-ar putea alege ca dans preferat, pentru că îi pare feminin şi puternic în acelaşi timp. La Eurovision 2010, Paula Seling a prins gustul mişcărilor de dans lucrând cu coregrafii Doina şi Florin Botis.

„Am constatat că sunt receptivă la mişcări de coregrafie, că reţin repede şi mi-a surâs ideea de a încerca să învăţ dansul, mai ales într-un cadru atât de deosebit. Să fiu sinceră, a lua cursuri de dans a fost mereu o dorinţă ascunsă, uneori pe lista de planuri pentru anul care vine, însă, niciodată nu am avut determinarea să încep", a mai spus artista, care are încredere că lipsa ei de exerciţiu poate fi recuperată dacă există timpul, locul şi contextul potrivit.

Paul Seling a reprezentat România la Eurovision 2010 alături de cântăreţul Ovidiu Cernăuţeanu. Cei doi s-au clasat pe un onorabil loc trei cu melodia „Jocul cu focul" („Playing with fire"). Alături de TVR, „Adevărul" a fost co-producător al acestui eveniment.

Dans la bară pentru concurenţi

Până acum la emisiunea „Dansez pentru tine" au mai fost anunţaţi alţi cinci concurenţi: Adela Popescu, Doiniţa Oancea, Octavian Strunilă, Nicola şi Bogdan Vlădău. Doiniţa Oancea şi Octavian Strunilă, cuplul Minodora şi Stiven din serialul „Moştenirea" (continuare a producţiei „State de România") au ajuns competitori la „Dansez pentru tine". Bogdan Vlădău este un manechin care s-a făcut remarcat la începutul anilor 2000 în emisiunea „Vara Ispitelor" (Pro TV).

Emisiunea prezentată de Ştefan Bănică jr împreună cu Iulia Vântur vor aduce câteva noutăţi în cel de-al zecelea sezon. Printre acestea se numără câtva stiluri noi: dansul la bară, dansul în ploaie, street-dance-ul şi cabaretul. La acestea se adaugă stilurile deje cunoscute: folclor, swing, salsa, Bollywood, stomp, vals, tango, rock'n'roll, Broadway, parodie, dans contemporan, ţigănesc şi improvizaţie.

"Ideea de a te supune unor teste pentru a îndeplini dorinţele altor oameni te educă, te formează."
Paula Seling
cântăreaţă

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite