Paul Gray, basistul trupei Slipknot, a murit. Cauzele decesului: neelucidate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Basistul trupei Slipknot, un grup american de heavy metal laureat cu Grammy, ai cărui membri apar pe scenă purtând măşti, se bat între ei şi se adresează fanilor cu apelativul "larve", a fost descoperit mort, luni, într-un hotel din oraşul Des Moines din statul american Iowa.

Potrivit Reuters, Paul Gray, cofondator al grupului, avea 38 de ani. Circumstanţele morţii sale nu au fost deocamdată elucidate. Trupul său neînsufleţit a fost descoperit în hotelul TownePlace Suites din Johnston, o suburbie a oraşului Des Moines.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei locale a declarat că nu există dovezi care să indice comiterea unei crime, însă mai multe informaţii vor fi cunoscute după autopsia care va avea loc în ziua de marţi.

Una dintre cele mai renumite trupe ale genului metal, Slipknot a ajuns în fruntea clasamentelor muzicale din Statele Unite, Australia, Austria, Canada, Finlanda, Noua Zeelandă, Suedia şi Elveţia cu cel mai recent album al său, intitulat "All Hope Is Gone", ce a fost lansat în 2008.

Trupa Slipknot a primit premiul Grammy în 2004 pentru piesa "Before I Forget".

Slipknot este o trupă neobişnuită din multe puncte de vedere. Inspiraţi de trupa Kiss, fiecare membru al grupului Slipknot poartă în public o mască şi o salopetă şi este identificat cu ajutorul unui număr. Paul Gray purta numărul 2.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite