Pătruleasa a defilat pentru Laura Lazăr

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pătruleasa  a defilat pentru Laura Lazăr
Pătruleasa a defilat pentru Laura Lazăr

Luni seară a avut loc ultima întâlnire din cadrul evenimentului de modă Bonton, desfăşurat timp de trei zile. Show-ul, prezentat de Cosmina Păsărin, a început cu o oră şi jumătate întârziere, la fel ca în primele două zile.

„Bonton Fashion Days“ poartă semnătura Monicăi Columbeanu, ea fiind cea care s-a ocupat de cooptarea modelelor şi a designerilor.

Prima colecţie prezentată i-a aparţinut designerului Laura Lazăr, iar vedeta de pe catwalk a fost Simona Pătruleasa, prezentatoare TV. Rochia de seară purtată de Simona Pătruleasa a încheiat o colecţie îndrăzneaţă, colorată şi cu tente cosmopolite.

Printre vedetele care au defilat pentru designerii prezenţi la eveniment s-au numărat şi Gina Pistol, care a încercat un look etno-urban al designerului Andra Cliţan, Daniela Crudu, care a purtat joben pentru Mexton, Andreea Spătaru, model pentru Livia Mihu şi Monica Columbeanu, pentru Mihaela Drafta. În public au fost prezenţi Codin Maticiuc, Raluca Lăzăruţ cu noul iubit, Alin Cocoş, Loredana de la Trident, Alina Crişan şi Claudiu Pătraşcu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite