Pătruleasa, ştiristă la Kanal D

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pătruleasa, ştiristă la Kanal D
Pătruleasa, ştiristă la Kanal D

Fosta vedetă a Antenei 1 revine din această toamnă în studioul ştirilor. Simona Pătruleasa a semnat un contract cu postul Kanal D, unde va prezenta principalul jurnal de ştiri din weekend.

Potrivit Mediafax, vedeta se va alătura echipei de la Kanal D din data de 7 septembrie şi, începând de la 18 septembrie, va prezenta în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică principalul jurnal de ştiri, transmis la ora 18.30.

Simona Pătruleasa (foto) a debutat în televiziune la Realitatea TV, dar a cunoscut succesul la pupitrul ştirilor sportive de la Antena 1. Prezentatoarea a lucrat aici mai mult de trei ani şi şi-a dat demisia la data de 6 aprilie, anul acesta. În timpul colaborării cu postul trustului Intact, vedeta a moderat şi emisiunea „Interviurile Simonei“, la GSP TV.

Motivele concrete ale plecării nu au fost niciodată dezvăluite de vedetă, dar aceasta a lăsat să se înţeleagă că la decizia sa au contribuit, pe lângă dorinţa de a evolua profesional, şi răutăţile colegilor săi, şi excluderea emisiunii sale din grila postului GSP TV.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite