Patru zile de muzică, la Stufstock 2007

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 16-19 august, 50 de trupe de heavy metal, rock, punk, jazz şi electro vor fi prezente pe scena festivalului Stufstock Greenfest de la Vama Veche. Cu nume mari pe afiş, precum Cradle

În perioada 16-19 august, 50 de trupe de heavy metal, rock, punk, jazz şi electro vor fi prezente pe scena festivalului Stufstock Greenfest de la Vama Veche.

Cu nume mari pe afiş, precum Cradle of Filth
sau Toy Dolls, organizatorii acestui eveniment speră să
adune un număr de 10.000-11.000 de spectatori.

Printre trupele româneşti, care vor fi prezente la Stufstock, se numără: Zdob şi Zdub, Altar, Implant Pentru Refuz, Travka, Phoenix, Nişte Băieţi, Kumm, Mircea Baniciu şi prietenii săi, E.M.I.L., Coma, Blazzaj, Alternosfera şi Timpuri Noi.

Cele 50 de trupe vor cânta pe trei scene: Scena La Soli, Scena Marina Park şi Scena la răsărit - special concepută pentru concertele care vor ţine până la răsăritul soarelui.Preţul unui abonament pe toate cele patru zile de concerte este de 80 lei, iar cei care vor să cumpere bilete pe o singură zi vor plăti 30 lei. Biletul pentru cea de‑a treia zi este cel mai scump, de 50 lei, iar biletul pentru ultima zi este cel mai ieftin, de 20 lei.

Pentru cei care nu se pot deplasa la Vama Veche, TVR2 a pregătit o surpriză: va transmite în direct, în fiecare zi de festival, începând cu ora 22.00 şi terminând cu ultimele concerte de la ivirea zorilor. De asemenea, TVR2 va difuza şi reportaje şi interviuri din culisele Stufstock Green Festival.

Astfel, vineri, sâmbătă şi duminică, transmisia în direct a concertelor va fi făcută în trei părţi: de la orele 22.00, 23.15 şi 0.30. Vineri şi sâmbătă, transmisiile vor ţine până la ora 3.30, iar duminică, legătura cu Vama Veche va lua sfârşit la ora 0.15.

Ce se vede la tv

Joi, 16 august:
Cradle of Filth, Last Hope, Coma, IPR, Altar,
Lună Amară, Neurotica, Sunshine, Survolaj

Vineri, 17 august:
Toy Dolls, Timpuri Noi, Zdob& Zdub, Oliver,
Blazzaj, Byron,
E.M.I.L., Zob,
Alternosfera,
ExNN

Sâmbătă, 18 august:
The Dandy Warhols,
Phoenix, Deka Dens,
Nişte Băieţi, Gândul Mâţei, KUMM, Klimt 1918,
Travka, Grimus

Duminică, 19 august:
Defunkt, Mircea Baniciu, Farfarello, Tuba
Project, Fusion Core,
Du-te vino,
Trigon şi BiMS.

Britanicii de la Cradle of Filth vor cânta heavy metal
şi extreme gothic metal
pentru publicul din România

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite