Cartea lui Patrick Swayze va fi publicată la sfârşitul lunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cartea lui Patrick Swayze va fi publicată la sfârşitul lunii
Cartea lui Patrick Swayze va fi publicată la sfârşitul lunii

Actorul Patrick Swayze a făcut pace cu noţiunea de a muri de cancer pancreatic după ce iniţial a găsit diagnosticul ca fiind o "glumă crudă", potrivit memoriilor care urmează să fie publicate la sfârşitul acestei luni.

Starul din "Dirty Dancing" în vârstă de 57 de ani, care luni a pierdut lupta cu îngrozitoarea boală de care suferea, a scris că această perioadă de suferinţă a fost un "emoţional montagne russe". În cartea intitulată "Timpul vieţii mele", Patrick a scris: "Am început să mă găndesc la mine, am trăit mai mult de decât zece persoane puse la un loc şi a fost o plimbare uimitoare. Aşa că este bine".

Cartea pe care Swayze a scris-o împreună cu soţia sa în vârstă de 34 de ani, Lisa Niemi, va fi publicată pe 29 septembrie. Fragmente din carte vor fi date publicităţii de revista People şi postul de televiziune NBC news.
 
Actorul a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în ianuarie 2008 şi şi medicii îi dădeau la acea oră numai 5% şanse de a trăi, ceea ce s-ar putea traduce într-o perioadă de cinci ani. "Am fost entuziasmat de ascensiunea din viaţa mea. Acum totul seamănă cu o glumă crudă. Nu pot să mor, mai am atât de multe pentru care să trăiesc!"

În timpul chimioterapiei, Swayze a filmat un nou serial poliţist numit "Bestia", care a fost difuzat în SUA la începutul acestui an.

"Sunt zile când mă simt în putere să trăiesc până se va găsi un leac şi sunt convins că o pot face. Dar sunt şi zile când sunt atât de obosit şi nu ştiu cum voi putea merge mai departe", a adăugat vedeta.

Editorul de la Atria Books, Judith Curr, a spus la NBC că "atunci când stătea jos să scrie cartea, Patrick vroia să ştie dacă a trăit o viaţă bună". Aceasta a adăugat: "Cu siguranţă a fost o persoană bună şi a trăit o viaţă bună".

Povestea carierei lui Patrick Swayze include piesele jucate pe Broadway "Grease" şi "Chicago".  De asemenea în 1990 a jucat în blockbusterul "Ghost", iar în 2001 în filmul "Donnie Darko".

În ceea ce priveşte funerariile actorului Patrick Swayze, momentan, nu a fost anunţat nimic.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite