Constanta: Litoral 2009 / Patinoar artificial în Saturn

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportul de iarnă poate fi practicat şi la malul mării.


Patinoarul, singurul din Mangalia, funcţionează de mai bine de o lună, însă turiştii nu se înghesuie să-şi pună patinele în picioare. „Vin mai mulţi pe înserat, însă dacă lucrurile merg în ritmul acesta, îmi amortizez investiţia în 20 de ani“ spune Sorin Calenic, patronul care a îndrăznit să investească aproximativ 200.000 de euro în plină criză economică.
S-a documentat pe Internet şi aşa a adus plasticul care imită gheaţa tocmai din America şi tot de acolo, 300 de patine cu numere de la 26 la 47, cu 70 de euro bucata.

20 de lei, intrarea şi patinele

„Gheaţa” are o suprafaţă de 700 mp. Intrarea este 10 lei, iar închiriatul patinelor costă  încă 10, fără limită de timp. Programul este de la ora 16.00 până la ora 24.00 „Ziua este foarte cald, şi nu vine nimeni să se dea cu patinele. Chiar şi seara, deşi este mai răcoare, patinatorii obosesc mai repede, se opresc şi mai beau un suc. Nu pot să le fac tariful pe oră”, explică Calenic. Cei care doresc pot să-şi facă abonamente: patru intrări pe lună costă 64 de lei, iar opt intrări pe lună costă 112 lei. Cei mai mulţi vizitatori, spune patronul, nu ştiu să meargă pe patine şi atunci, el este cel care le predă cursurile, deşi abia a învăţat să patineze.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite