Părintele Playboy divorţează la 83 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Părintele Playboy divorţează la 83 de ani
Părintele Playboy divorţează la 83 de ani

Hugh Hefner, fondatorul revistei „Playboy“ şi proprietarul reşedinţei Playboy Mansion, a depus în instanţă documentele oficiale prin care a cerut divorţul de soţia sa, Kimberly Conrad, de 47 de ani, o fostă Playmate.

Potrivit Reuters, Hugh Hefner, în vârstă de 83 de ani, a depus documentele la un tribunal din Los Angeles, săptămâna trecută, iar motivul invocat este „diferenţe ireconciliabile”.

Părintele „Playboy“ a decis să divorţeze de Kimberly Conrad după ce aceasta l-a dat în judecată, în august, şi i-a cerut despăgubiri de cinci milioane de dolari pentru că Hefner a vândut o casă pe care cei doi au deţinut-o în timpul căsătoriei.

Contactat telefonic de jurnaliştii de la TMZ.com, un site specializat în informaţii despre celebrităţi, Hefner a declarat că a fost mai mult decât generos cu fosta soţie şi că nu îi datorează nimic.

Totuşi, el i-a cerut judecătorului ca pensia alimentară pentru fosta soţie să fie stabilită la 250.000 de dolari pe an. Potrivit revistei „People“, cei doi s-au căsătorit în iulie 1989, s-au separat nouă ani mai târziu, dar au decis să rămână căsătoriţi de dragul celor doi băieţi pe care îi au împreună.

În acest timp, Kimberly Conrad şi copiii au stat într-o vilă aflată în apropiere de Playboy Mansion din Los Angeles, locul unde Hefner locuieşte cu mai multe iubite tinere, printre care Crystal Harris (23 de ani) şi gemenele Karissa şi Kristina Shannon (19 ani). 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite