Pamela Anderson trăieşte în rulotă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ajunsă în pragul falimentului, vedeta a fost nevoită să renunţe la automobilele de lux şi la reşedinţele opulente. Starul din serialul TV „Baywatch“ a schimbat viaţa luxoasă pe care o ducea într-o vilă din California cu traiul modest într-un parc de rulote.

Deşi Anderson (43 de ani) a câştigat o avere de peste 54 de milioane de dolari din şedinţele foto la care a participat de-a lungul timpului, fiind intens curtată de reviste pentru bărbaţi, pasiunea pentru lucruri scumpe a adus-o în pragul falimentului, în ultimii ani. Astfel, actriţa datorează în prezent fiscului american peste 1,5 milioane de dolari.

Cu toate că a ales să trăiască împreună cu cei doi copii ai săi într-un parc de rulote, Pamela este în continuare proprietara a două reşedinţe de lux, una în California, iar cealaltă în Canada. Pentru aceste două locuinţe starul a demarat proiecte de renovare, care includ dale din aur pentru piscină, canapele de peste 50.000 de dolari şi un sistem audio în valoare de 200.000 de dolari. Odată cu falimentul, renovarea celor două case a fost însă oprită. Mai mult, pentru a-şi achita datoriile faţă de firma de construcţii, Anderson a fost nevoită să vândă diverse obiecte şi piese de mobilier.

Trai fericit alături de copii

Despre noua viaţă în parcul de rulote, actriţa a declarat că este una chiar frumoasă, contrar aşteptărilor. „Eu şi copiii iubim parcul de rulote, aici trăieşte o comunitate specială şi suntem fericiţi. Acesta este cel mai frumos loc din lume. Pot să merg cu motocicleta sau să practic surfingul. Copiii sunt foarte fericiţi. Nu aş face schimb de vieţi cu nimeni", a spus vedeta.

Deşi gurile rele spun că locuinţele în care a stat Anderson în ultimii ani au fost din ce în ce mai mici, aceasta a ţinut să dezmintă, pe contul său de Twitter, informaţiile conform cărora ar avea datorii uriaşe. „Am încă o locuinţă frumoasă în Canada, construiesc nouă cabane în Vancouver Island şi îmi reamenajez vila din Malibu de câţiva ani. Situaţia economică reprezintă un motiv major de stres. Mulţi angajatori nu m-au plătit, dar acum totul s-a rezolvat", a explicat actriţa.

Părere proastă

În Statele Unite, parcurile de rulote sunt considerate locuri în care trăiesc oameni foarte săraci, cu un statut social inferior, care au un stil de viaţă dezorganizat.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite