Pamela Anderson şi viaţa ei de „iepuraş“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul petrecerii exclusiviste care va avea loc la 17 septembrie, la Palatul Snagov, diva blondă va lansa primul său roman. „Un vis împlinit“ este prima carte scrisă de fosta vedetă a serialului „Baywatch“, împreună cu actorul Eric Shaw Quinn. Lansat în 2004, în America, volumul a devenit bestseller.

„Familiei mele, prietenilor şi copiilor mei care îmi înţeleg simţul umorului şi tolerează restul. (...) Şi adevăratului star al vieţii mele - Star, golden retrieverul meu de 15 ani, care a fost alături de mine la bine şi la rău... confidentul tuturor secretelor mele. Şi, desigur, tuturor bărbaţilor pe care i-am iubit... ha!", spune Pamela Anderson în deschiderea primului său roman.

Un personaj devenit star

Cartea „Un vis împlinit" (titlul original „Star") spune povestea unei adolescente de 21 de ani, care porneşte de jos pentru a ajunge vedetă. Star Wood Leigh are două joburi: ziua lucrează la un salon de cosmetică, noaptea la un restaurant.

 Deşi se comportă ca un băieţoi, Star este descrisă în carte drept o frumuseţe naturală şi o fire naivă. Tânăra care curăţa păturile din salon ajunge peste noapte pe coperta unei reviste care se distribuie în toată ţara, exact cum Pamela Anderson şi-a început cariera într-o revistă dedicată bărbaţilor.

Star se trezeşte într-o lume plină de orgolii şi de intrigi. Dincolo de clişeele cunoscute tuturor, de bezelele împărţite în aer şi castingurile de la Hollywood, Star află ce se întâmplă cu adevărat în culisele showbizului.Cartea este un roman autobiografic, chiar dacă starleta n-a confirmat oficial.

Identificarea cu personajul principal este evidentă: autoarea nu conteneşte să o laude şi să o elogieze pe Star.  La un an după ce Pamela Anderson şi-a promovat cartea în turnee, în 2005 a lansat un al doilea roman, „Star Struck", de asemenea ficţiune, deşi presa a decis că este vorba despre viaţa Pamelei alături de fostul soţ, rockerul Tommy Lee.

Varianta în limba română, „Un vis împlinit", va fi lansată pe piaţa românească de Editura Orizonturi, care pregăteşte şi cel de-al doilea volum.

Detalii din viaţa Pamelei

„O cheamă Star. Cea mai bună prietenă a ei, Theresa, a început să o strige aşa după ce a văzut un film vechi cu Barbra Streisand, «O stea s-a născut»", explică autoarea alegerea numelui, în primul capitol. Pamela se foloseşte de personajul principal pentru a spune lucruri despre începutul vieţii ei.

„Avea ceva deosebit. A început la câteva clipe după ce s-a născut. A fost primul copil al anului, venirea ei pe lume a fost anunţată de toate ziarele ca şi cum ar fi fost moştenitoarea unei mari averi şi nu a unui pescar ocazional şi parior permanent şi a celei mai bune chelneriţe de la Casa de Clătite Garden Cove. Atrăgea atenţia în mod natural", este una dintre descrierile generoase în complimente prezente
în carte.

"Familiei mele, prietenilor şi copiilor mei care îmi înţeleg simţul umorului şi tolerează restul. (...) Şi, desigur, tuturor bărbaţilor pe care i-am iubit... ha!"
Pamela Anderson
iepuraş Playboy

Bărbaţii din viaţa Pamelei

Viaţa amoroasă a vedetei a ţinut permanent prima pagină a ziarelor. Anderson s-a căsătorit în 1996 cu Tommy Lee, toboşarul trupei Motley Crue, la 96 de ore după ce s-au cunoscut. Cei doi au divorţat şi s-au căsătorit din nou, despărţirea finală având loc în 2002, după ce Pamela a fost infectată de fostul soţ cu virusul hepatitei C.

O casetă video care îi înfăţişa pe cei doi întreţinând relaţii intime a fost pusă în circulaţie în acelaşi an. O altă casetă compromiţătoare, datată din anul 1998, a apărut la câteva luni după prima,  înfăţişând-o împreună cu cântăreţul Bret Michaels.

Toate aceste scandaluri sexuale i-au sporit popularitatea în anii ce au urmat. A mai fost căsătorită cu cântăreţul Kid Rock şi cu producătorul Rick Salomon şi a fost logodită cu modelul Marcus Schenkenberg. În prezent este singură.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite