Pălăria Carlei Bruni, mai frumoasă decât cea a reginei Marii Britanii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pălăria Carlei Bruni, mai frumoasă decât cea a reginei Marii Britanii
Pălăria Carlei Bruni, mai frumoasă decât cea a reginei Marii Britanii

Soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, Carla Bruni-Sarkozy, a câştigat un concurs de pălării, organizat anual în Marea Britanie, învingând-o pe regina Elisabeta a II-a, au anunţat astăzi organizatorii, relatează AFP.

"Pălăria Carlei Bruni, elegantă şi şic, a fost un exemplu suprem de simplitate clasică, ce a captivat atenţia presei din lumea întreagă", a declarat Philip Wright, unul dintre membrii consoţiului Luton First, care regrupează numeroşi creatori de modă şi de pălării instalaţi în Luton, la periferia Londrei..

Carla Bruni a cucerit publicul britanic în timpul vizitei sale în Marea Britanie din martie 2008, când l-a însoţit pe Nicolas Sarkozy. Printre altele, ea a purtat o beretă gri cu care a făcut senzaţie şi care a devansat pălăriile reginei în topul "Celebrity Hat Wearers" (Celebrităţile care poartă pălării).

Pe locul al treilea în top se află Sophie, contesă de Wessex, urmată de Victoria Beckham.

În clasamentul rezervat bărbaţilor, locul întâi a fost ocupat de actorul australian Hugh Jackman, graţie pălăriei de cow-boy din filmul "Australia". Locul al doilea a fost ocupat de Sean Connery, urmat de alţi doi actori, Daniel Day-Lewis şi Johnny Depp.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite