„Păcătoasele“ lui Dan Capatos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Păcătoasele“  lui Dan Capatos
„Păcătoasele“ lui Dan Capatos

După Ramona Gabor, Eva Kent şi Loredana Chivu, Bianca Drăguşanu este noua asistentă de la „Un show păcătos“. Trebuie să arate perfect, să fie înalte, sexy, să aibă o viaţă tumultuasă şi pictoriale în reviste pentru bărbaţi. Acestea sunt criteriile pentru a fi asistentă la emisiunea lui Dan Capatos.

În cele trei sezoane ale emisiunii „Un show păcătos“, Dan Capatos a schimbat mai multe asistente, de la fete cuminţi la fete dezinhibate sau discrete. Deşi formatul emisiunii nu cere explicit o prezenţă feminină, o asistentă care conduce invitaţii în platou şi zâmbeşte frumos este binevenită, crede Capatos.

„La ora la care se difuzează emisiunea există o categorie de public majoritar masculin, care se uită la emisiune pentru a vedea o fată de genul acesta“, spune el. În opinia acestuia, câştigul este de ambele părţi: „Ele devin cunoscute repede pe piaţă, iar noi câştigăm notorietate pentru show“.

În plus, asocierea numelor acestora în diverse scandaluri din lumea mondenă sunt benefice pentru emisiune.

„Nu mă încurcă aceste scandaluri, ba chiar le încurajez, pentru că asta înseamnă reclamă pentru emisiune. Ce fac ele cu viaţa lor personală, este treaba lor. Cu cât mai tumultoasă, cu atât mai bine“, consideră Capatos. Scandalul de miercuri seară dintre Capatos şi Cătălin Botezatu, presupusul iubit al asistentei sale, Bianca Drăguşanu, îi va aduce cu siguranţă o creştere de rating.

Alina şi Georgiana, înger şi demon

Despre primele asistente ale sale din primul sezon, Alina Gheorghe şi Georgiana Tudor, care îndeplineau rolurile de înger şi de demon, Dan Capatos consideră că cele două modele „au avut ghinionul de a fi la început, când noi eram încă în căutări şi nu eram aşezaţi pe făgaş“. „Nu au avut un rol important, iar două era prea mult“, spune el.

Pentru cel de-al doilea sezon, producătorii emisiunii au vrut să o păstreze pe Alina, „o fată cuminte, care avea fanii ei“, dar au renunţat la idee după ce aceasta a rămas însărcinată. Rolul de asistentă i-a revenit atunci Ramonei Gabor. Foarte mult în alegerea ei a contat numele şi asocierea acesteia cu sora sa, Monica Columbeanu.

image

Ramona Gabor



Despre Ramona, Dan Capatos spune că este o fată cu bun-simţ şi bine-crescută, care nu era intoxicată cu „virusul fiţelor de Bucureşti“. La rândul său, sora Monicăi Columbeanu povesteşte că s-a înţeles bine cu echipa de la Antena 1 şi recunoaşte că, deşi rolul său era unul insignifiant, ulterior a primit mai multe contracte şi oferte, inclusiv de a fi asistentă în emisiuni televizate. Mai mult, Ramona susţine că nu a recurs la operaţii estetice pentru a-şi păstra postul de asistentă.

Cât despre înlocuirea ei după un sezon, consideră că „nu era nevoie de nicio explicaţie, se voia altceva“. „Este normal, neavând un rol important, asistenta poate fi schimbată şi a doua zi. Nu m-a deranjat“, conchide aceasta.

Eva Kent a pus piciorul în prag

image

Eva Kent



Despre Eva Kent, pe numele ei Oana Oprea, Dan Capatos spune că este o fire „vulcanică, dezinhibată şi cu o abordare nonconformistă“.

După numai trei luni, în martie 2009, producătorii show-ului au concediat-o, din cauza absenţelor nemotivate şi a unui scandal
sexual.

La rândul său, Eva Kent susţine că a deranjat-o implicarea mass-mediei în viaţa ei personală: „Au sărit calul, s-a profitat şi acest lucru s-a reflectat şi asupra vieţii mele. Am dat telefon să spun că nu vin la emisiune, dar nu m-au crezut, apoi m-au dat afară“, îşi aminteşte aceasta. Despre experienţa ei ca asistentă, Eva spune că a fost una interesantă, că a avut un rol destul de mare pentru audienţă, iar după ea zeci de fete şi-au dorit acest rol.

Loredana Chivu era prea discretă

După scandalul iscat de Eva Kent, asistentă la „Un show păcătos“ a devenit Loredana Chivu, în urma unui casting prin care telespectatorii au votat prin SMS. „M-am înţeles bine cu toată echipa, mi-a plăcut foarte mult“, spune ea.

Deşi a îndeplinit acest rol pentru numai două luni, Loredana susţine că emisiunea a ajutat-o în cariera ei de model, iar în prezent aşteaptă să primească un nou proiect la Antena 1. „Am aflat târziu că voi fi schimbată din emisiune. Mi s-a spus că se merge pe principiul sezon nou, fată nouă“, explică ea decizia celor de la Antena 1 de a o înlocui.

Dan Capatos spune despre Loredana că „este o fată care arată bine“. „Am avut-o asistentă puţin timp, mi-e frică s-o caracterizez, n-am reuşit să-mi dau seama. Era prea discretă pentru ceea ce căutam noi“, apreciază moderatorul.

Bianca Drăguşanu vrea un rol important

image

Bianca Drăguşanu



Noua asistentă a lui Dan Capatos în cel de-al patrulea sezon al emisiunii este Bianca Drăguşanu, o prezenţă constantă în lumea mondenă. Moderatorul susţine că noua sa asistentă va fi mai vizibilă decât predecesoarele şi va fi implicată mai mult în emisiune, va avea rubricile ei, precum revista presei sau va comenta evenimentele din lumea mondenă.

După numai câteva emisiuni, Bianca spune că se simte „iubită, apreciată“. Cât despre rolul ei în emisiune, ea spune că vrea să fie o prezenţă mai importantă decât cele cu care erau telespectatorii obişnuiţi.

„Nu voi fi doar fata din umbră care îşi arată picioarele. Vreau să fiu o prezenţă mai importantă şi sper că mi se va da ocazia să spun ceva. Vreau să fiu suficient de bună, să mă încadrez în cerinţele lor, ca să nu fiu schimbată după un sezon, ci eventual să schimb eu culoarea părului“, spune ea.

image
Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite