Grupul Divertis se mută la PRO TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grupul Divertis  se mută la PRO TV
Grupul Divertis se mută la PRO TV

Cunoscutul grup umoristic părăseşte Antena 1 pentru televiziunea lui Adrian Sârbu.„Divertişii“ vor avea o emisiune de două ore ce va fi transmisă, din toamnă, în fiecare duminică seara.

Mai citeşte şi:

Toni Grecu: „Politicienii mi-au luat pâinea“


Emisiunea de la PRO TV va avea două părţi. Fiecare oră din cele două de program va avea conceptul, producţia, decorul şi distribuţia ei. În prima oră de program, Silviu Petcu, Dorin Antonesi, Florin Constantin, Cristian Greţcu, Cătălin Mireuţă şi Doru Pîrcălabu vor da viaţă unor personaje de scenetă actuale.

Ficţiunea va fi un element important pentru a urca umorul la cote maxime. În a doua oră de program Divertis, Toni Grecu va găsi cele mai amuzante ştiri ale săptămânii, le va analiza şi le va discuta cu personalităţi ale vieţii publice româneşti din politică, economie, cultură.

Alături de el, vor regla butoanele comediei Dragoş Stoica, Jojo, Claudiu Maier, Valentin Darie şi Olivia Petreanu. Negocierile grupului Divertis pentru noul sezon au durat două luni şi au fost cu trei televiziuni: Antena 1, Realitatea şi PRO TV.

„Este o competiţie specifică acestui domeniu şi acestei perioade. Nu pot să spun că mă despart uşor de Antenă - au fost ani în care am obţinut rezultate foarte frumoase şi mă încearcă un soi de nostalgie faţă de trustul Intact şi faţă de Antena 1“, a declarat Toni Grecu.

Brandul, mai valoros decât banii

Liderul grupului Divertis a făcut precizarea că în această tranzacţie nu banii au fost primordiali în semnarea contractului cu PRO TV, ci şi alte elemente, „la fel de importante ca şi banii“, şi anume „lucruri care ţin de protecţia brandului şi de anvergura colaborării. O emisiune de două ore, aşa cum vom face din toamnă la PRO TV, ne asigură protecţia de care avem nevoie pentru brandul Divertis“, a declarat Toni Grecu.

În momentul de faţă, la studiourile Buftea, se pregăteşte emisiunea, se construiesc decorurile şi alcătuieşte echipa. Întrebat dacă Divertis a simţit, din punct de vedere financiar, efectele crizei economice, liderul grupului a declarat: „Aş minţi să spun că nu. Din luna octombrie a anului trecut am simţit permanent criza“.

image

Grecu abia aşteaptă să înceapă colaborarea cu PRO TV 



Grecu abia aşteaptă să înceapă colaborarea cu PRO TV şi îşi pune mari speranţe în ceea ce urmează să facă: „Divertis se recalibrează şi, ceea ce părea în primăvară o experienţă, devine acum un lucru cert, stabil: va face două emisiuni de câte o oră, difuzate în tandem, duminică seara, fiecare cu conceptul, producţia, decorul şi distribuţia ei. Sperăm că ceea ce ne-am propus, atât eu, cât şi colegii mei, să devină un produs de divertisment tv premium, pardon, «PROmium»“.

image

Nu pot să spun că mă despart uşor de Antenă - au fost ani în care am obţinut rezultate foarte frumoase şi mă încearcă un soi de nostalgie faţă de trustul Intact.

image


Toni Grecu
umorist

Divertişii ştiu să facă rating

Cele două emisiuni de pe Antena 1, „Divertis Mall“ şi „Divertis Mall şi prietenii“, au ocupat locuri fruntaşe în topul audienţelor. În clasamentul celor mai urmărite programe TV ale lunii martie se arată că „Divertis Mall“ a înregistrat un rating de 12,1% (1.393.000 de telespectatori), iar „Divertis Mall şi prietenii“ un rating de 11,3% (1.301.000 telespectatori), surclasând Ştirile Pro TV de la ora 19.00 (rating 10,6%). În februarie, Divertis a fost lider de audienţă al postului Antena 1. Maximul de rating a fost de 15%, media „Divertişilor“ fiind de 9-10 procente, ceea ce reprezintă un scor foarte bun.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite