Ozzy a cântat pentru prima oară în Israel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Osbourne a declarat într-un interviu că alcoolul, nu politica, l-a împiedicat să concerteze până acum în această ţară. Rockerul britanic se află în această săptămână în Israel. Marţi seara a cântat în cadrul  festivalului Ozzfest, alături de trupele Soulfly şi Korn. Sâmbătă, Ozzy vine la Bucureşti.

Concertul de la Tel Aviv este primul susţinut de Ozzy Osbourne în această ţară. Întrebat de ce nu a cântat până acum în Israel, muzicianul le‑a spus reporterilor de la Tel Aviv: „Cred că am fost beat foarte mulţi ani". Artistul, renumit pentru problemele sale cu alcoolul şi drogurile, a precizat că politica nu are nicio legătură cu muzica sa: „Încerc să stau departe de politicieni. Ei nu mă înţeleg, iar eu nu-i înţeleg pe ei".

În ultimii ani, activiştii pro-palestinieni din Europa şi SUA le-au cerut artiştilor să boicoteze Israelul, pentru a protesta faţă de politica dusă împotriva palestinienilor. La 31 mai, comandourile israeliene au interceptat o flotilă umanitară internaţională ce încerca să spargă blocada israeliană, operaţiunea conducând la moartea a nouă militanţi turci pro-palestinieni. După incident, artişti precum Elvis Costello sau trupele Pixies, Gorillaz şi The Klaxons şi-au anulat concertele în Israel. Rihanna, Metallica, Kool and The Gang, Elton John şi Missy Elliott au ales să cânte, aşa cum era prevăzut, în faţa fanilor israelieni.

Cadou de la City FM

Sâmbătă seara, Osbourne va susţine un concert şi la Bucureşti, în cadrul turneului mondial de promovare a albumului „Scream". La aniversarea a şase ani de rock, postul de radio CityFM oferă un cadou pentru elevii şi studenţii care vor să vină la concertul Ozzy Osbourne. Sâmbătă, ei vor putea cumpăra bilete din categoria Normal Circle cu 50% reducere (75 de lei în loc de 150 de lei). Biletele pot fi achiziţionate începând cu ora 10.00, de la casa de bilete de la intrarea principală Zone Arena din strada Barbu Văcărescu nr. 164. Beneficiarii trebuie să prezinte un act de identitate şi legitimaţia de student sau carnetul de elev.

Până astăzi inclusiv, toţi posesorii de bilete pot participa la campania CityFM pentru desemnarea celor patru fani care îl vor cunoaşte personal pe Ozzy Osbourne în backstage, înaintea recitalului. Codul de bare de pe tichet şi numărul de telefon trebuie expediate la adresa de email ozzy@cityfm.ro, iar mâine, 1 octombrie, va avea loc o tragere la sorţi în emisiunea Pâine şi Kirk (orele 10.00-14:00).

“Cred că am fost beat foarte mulţi ani (...). Încerc să stau departe de politicieni. Ei nu mă înţeleg, iar eu nu-i înţeleg pe ei. "
Ozzy Osbourne, rocker

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite