Ozzy Osbourne nu moare pentru că are gene de roman şi de Neanderthal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legendarul Ozzy Osbourne a ajuns în sfârşit pe mâna oamenilor de ştiinţă datorită faptului că a supravieţuit până la 61 de ani după ce a trăit o viaţă plină de vicii.

Ozzy este faimos pentru cantităţile uriaşe de droguri şi alcool pe care le-a consumat pe parcursul vieţii. Totodată, el a muşcat capul unui liliac în timp ce era beat pe scenă, şi-a rupt gâtul într-un accident în 2003 şi a recunoscut că nu există niciun motiv plauzibil pentru care este încă în viaţă.

Tocmai pentru a vedea de ce este încă în viaţă, oamenii de ştiinţă i-au studiat ADN-ul. Astfel, a ieşit la iveală motivul pentru care Osbourne nu a murit deocamdată.

Potrivit couriermail, Ozzy are gene dobândite de la Neanderthali. Aceştia din urmă au dispărut acum 30.000 de ani, însă genele lor trăiesc încă în unii oameni moderni. Un studiu de anul acesta arată că strămoşii europenilor albi şi asiaticilor s-au împerecheat cu Neanderthalii şi că de atunci genele lor au fost transmise mai departe.

În urma testului efectuat pe sângele lui Ozzy, oamenii de ştiinţă au descoperit că acesta este înrudit la nivel genetic cu banditul din Vestul Sălbatic, Jesse James, cu Regele George I şi cu ultimul ţar rus Nicolai I. Totodată, se pare că în codul lui genetic se află şi urme ale unora dintre supravieţuitorii din Pompei, care au scăpat de erupţia vulcanului Vezuviu, care a avut loc în 79, După Hristos.

"Dacă strămoşii mei romani din Pompei ar fi băut la fel de mult cum obişnuiam eu, nu ar fi scăpat din calea lavei" a declarat Ozzy, amuzat de rezultatele testului. Totodată, nici Sharon, soţia sa, nu s-a arătat uimită de rezultatele testului. Ozzy a declarat în repetate rânduri, înainte de primirea rezultatelor, că este încă viu tocmai datorită structurii sale genetice.




Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite