Ovi şi Paula Seling, împreună la Eurovision

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Jacobsen şi Paula Seling
Ovidiu Jacobsen şi Paula Seling

Ovidiu Jacobsen, artistul care a câştigat anul trecut Cerbul de Bronz pentru Norvegia, şi Paula Seling se vor înscrie la selecţia naţională pentru Eurovision 2010, organizată de Televiziunea Română în coproducţie cu trustul Adevărul.

Ovi, pe numele de scenă, a mai participat de două ori la Eurovision, însă a concurat din partea Norvegiei, ţara sa de adopţie. „După ce am cunoscut-o pe Paula la Cerb, am căzut de acord să colaborăm şi ne-am gândit că ar fi interesant să prezentăm o piesă împreună, cu atât mai mult cu cât Eurovisionul va avea loc în Norvegia, anul acesta", a declarat Ovidiu Jacobsen.

Mai citeşte şi:

Eurovision: Juriul selecţiei naţionale va putea schimba interpreţii

„Din noiembrie, am început să lucrez la piesa pentru Eurovision. E o melodie ritmată şi cred că o să placă. La 14 ianuarie o vom trimite pentru preselecţie", a mai spus artistul.

Eurovision 2010, coproducţie TVR-Adevărul

Ovi doreşte ca anul acesta să lanseze un album şi în România. „Dacă vom ajunge aşa departe încât să reprezentăm România, cred că norvegienii vor fi deschişi, pentru că ei apreciază naţionalismul ", a spus cântăreţul.

Selecţia naţională Eurovision 2010 va fi organizată, în premieră, de Televiziunea Română în coproducţie cu trustul Adevărul. Înscrierile se vor încheia la data 14 ianuarie 2010. Autorii unor creaţii muzicale originale care ar putea reprezenta România în competiţia de la Oslo pot trimite piesele în format CD, MD sau DAT pe adresa TVR din Calea Dorobanţilor nr. 191, sector 1, până la 14 ianuarie 2010 (data poştei).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite