Orlando Bloom, un milion de dolari pentru două minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul britanic Orlando Bloom, interpretul elfului Legolas din trilogia „Stăpânul inelelor“, va primi peste un milion de dolari pentru a-şi relua acest rol, într-o scenă de doar două minute, în filmul „The Hobbit“, relatează thesun.co.uk, citat de Mediafax.

Aceasta nu este singura veste bună pentru Orlando Bloom (33 ani), care, la sfârşitul săptămânii trecute, a devenit tatăl unui băieţel adus pe lume de iubita sa, modelul Miranda Kerr (27 ani).

Starul britanic se alătură foştilor săi colegi din „Stăpânul inelelor" - Elijah Wood şi Dominic Monaghan, care vor juca şi ei în pelicula ce va spune povestea hobbitului Bilbo Baggins.

Înainte de „Stăpânul inelelor"

În trilogia „Stăpânul inelelor", hobbitul Frodo Baggins (Elijah Wood) a moştenit un inel magic de la unchiul său Bilbo Baggins şi a primit misiunea de a distruge acest inel cu puteri malefice.

Acţiunea din romanul „The Hobbit" de J.R.R. Tolkien este plasată anterior, ca timp, are la bază aventurile lui Bilbo Baggins şi descrie felul în care acesta a intrat în posesia inelului magic.

Filmările vor începe luna viitoare, în Noua Zeelandă, urmând ca prima parte a peliculei „Hobbitul" să fie lansată în decembrie 2012, iar cea de-a doua în decembrie 2013. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite