Oprah, regina câştigurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Realizatoarea TV s-a clasat pe prima poziţie în topul celebrităţilor cu cel mai mare venit în 2010.Trupa australiană AC/DC, cântăreaţa americană Lady Gaga şi actorul britanic Daniel Radcliffe au fost şi ei incluşi în topul realizat de revista „Parade“.  

Cunoscuta realizatoare americană de talk-show-uri a câştigat anul trecut nu mai puţin de 315 milioane de dolari, potrivit accesshollywood.com, citat de Mediafax. Oprah Winfrey, în vârstă de 57 de ani, s-a clasat pe prima poziţie în topul celebrităţilor cu cel mai mare venit din 2010. Acest top anual, aflat la cea de-a 28-a ediţie, a fost publicat în numărul special „What People Earn" al revistei „Parade".

Locul al doilea în top a fost ocupat de fondul care administrează averea cântăreţului Michael Jackson, cu venituri de 275 de milioane de dolari. După moartea megastarului, în iunie 2009, vânzările albumelor sale precum şi vânzările online au explodat. Pe locul al treilea în clasament s-a situat formaţia AC/DC, cu venituri de 114 milioane de dolari.

Actorul american Johnny Depp a avut venituri de 100 de milioane de dolari, în timp ce cântăreaţa Beyoncé a câştigat 87 de milioane de dolari, depăşindu-l pe soţul ei, rapperul Jay-Z, care a avut venituri de 63 de milioane de dolari. Pe locurile următoare s-au clasat cântăreaţa Lady Gaga (62 de milioane de dolari), actriţa Sandra Bullock (56 de milioane de dolari), realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres (55 de milioane de dolari), prezentatorul TV Ryan Seacrest (51 de milioane de dolari) şi mogulul Donald Trump (50 de milioane de dolari).

Kristen Stewart, eroina din franciza „Twilight" a câştigat anul trecut 28,5 milioane de dolari, depăşindu-i în top pe Leonardo DiCaprio (28 de milioane de dolari) şi pe colegul ei din aceeaşi franciză, britanicul Robert Pattinson (27,5 milioane de dolari). Actorul Daniel Radcliffe, starul din seria „Harry Potter" a câştigat 25 de milioane de dolari în anul 2010.

Femeia-record

Oprah Winfrey este cea mai bogată femeie de culoare din SUA, averea ei fiind estimată la 2,4 miliarde de dolari. Printre altele, ea deţine propriul post de televiziune şi o revistă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite