Oprah a descoperit că are o soră vitregă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebra jurnalistă Oprah Winfrey a dezvăluit un mare secret de familie, spunându-le spectatorilor săi că a descoperit de curând că are o soră vitregă. Mama sa a ţinut ascuns acest secret pentru mulţi ani.

"Imaginaţi-vă şocul pe care l-am avut acum câteva luni în urmă, la sfârşitul lui octombrie, când am descoperit că am o soră care locuieşte la doar 90 de minute de mine.", a declarat Oprah.

Sora vitregă a lui Oprah, Patricia, a fost dată spre adopţie de mama fetelor, Vernita Lee, în Milwaukee, în anul 1963. Cele două nu au acelaşi tată, potrivit ABC News.

"Avea 9 ani când Patricia a fost dată spre adopţie şi locuiam cu tatăl meu în Nashville. N-aveam idee nici măcar de faptul că mama era însărcinată." le-a spus Oprah spectatorilor săi.

Deşi vedeta credea că le-a văzut pe toate în emisiunea sa, şi că nimic nu o mai poate surprinde, a declarat că vestea a şocat-o şi a lăsat-o fără cuvinte.

Oprah a mai avut o soră şi un frate, însă ambii au decedat. Patricia şi-a dat seama că este rudă cu Oprah atunci când mama sa a apărut la televizor povestind despre fraţii vedetei tv, care au murit. Atunci când Vernita Lee le-a dat numele copiilor, Patricia şi-a dat seama că OPrah este sora sa.

VIDEO

image

Vezi aici declaraţia Patriciei!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite