Spice Girls ar putea cânta la Olimpiada din 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spice Girls ar putea cânta la Olimpiada din 2012
Spice Girls ar putea cânta la Olimpiada din 2012

Trupa britanică Spice Girls s-ar putea reuni pentru a cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012, informează cotidianul „Daily Mirror“.

Simon Fuller, managerul trupei, speră să reuşească să le reunească la timp pe Mel B, Victoria Beckham, Geri Halliwell, Mel C şi Emma Bunton, cele cinci componente ale formaţiei, pentru a participa la evenimentul din 2012 din capitala Marii Britanii, care va fi urmărit de două miliarde de persoane.

„Ele reprezintă atât de mult pentru industria muzicală britanică şi nu pot să mă gândesc la un prilej mai bun decât acesta pentru a cânta din nou împreună. Publicul le doreşte, ca trupă, la fel de mult ca întotdeauna“, a declarat Simon Fuller pentru aceeaşi publicaţie.

Artişti de top la Jocurile Olimpice

„Nu vor dori să interpreteze hituri precum «Wannabe» şi la vârsta de 40 de ani însă este uimitor cât de des vorbesc oamenii despre o altă reunire a lor. Cred că dacă vor fi de acord să o facă, o vor face în 2012“, a adăugat managerul.

Mel B, una dintre componente, speră ca Fuller să reuşească să le reunească la timp pentru evenimentul de la Londra.

„Dacă cineva poate să facă acest lucru, atunci acea persoană este Simon Fuller. E cel mai bun. Sunt din Marea Britanie şi consider că e ceva extraordinar că viitoarele Jocuri Olimpice vor fi organizate la Londra. Abia aştept să fiu acolo împreună cu celelalte fete“, a declarat aceasta pentru accesshollywood.com.

Planul de a reuni formaţia Spice Girls pentru Jocurile Olimpice din 2012 s-a născut în weekendul în care englezii au marcat 1.000 de zile până la deschiderea Olimpiadei când, organizatorii au promis un concert pop, care să reunească cei mai talentaţi artişti britanici.

La rândul său, premierul Gordon Brown a declarat: „Olimpiada din 2012 va fi spectaculoasă, iar muzica şi aspectele culturale vor fi foarte importante“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite