Oana Zăvoranu a cerut divorţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După şapte ani de căsnicie şi „o dragoste plină de sacrificii“,  Oana şi Pepe se despart oficial. Zăvoranu este convinsă că nu mai există nicio şansă de împăcare între ea şi Pepe. Acesta crede, la rândul lui, că procesele cu mama ei au îndepărtat-o pe soţia sa de el. 

Oana Zăvoranu a depus, ieri, cererea de divorţ la Judecătoria Sectorului 3 din Bucureşti. Zăvoranu a spus că, deşi ea şi Pepe (Ionuţ Pascu) s-au iubit, nu mai este nicio şansă de refacere a relaţiei.

„Nu există nicio şansă de împăcare. Cred că şi el (Pepe - n.r.) simte la fel. Presupun, nu pot vorbi în numele lui", a declarat Oana Zăvoranu. Potrivit acesteia, faptul că ea a fost cea care a introdus acţiunea de divorţ este „o lovitură de teatru" la care soţul său nu se aştepta şi că iniţiativa demersului este „satisfacţia sa". „Pepe şi-a dorit foarte mult un copil, dar cred că sunt mai multe adunate, nu este o vină capitală din acest motiv", a declarat Oana Zăvoranu referitor la cauzele rupturii. Aceasta a precizat că în timpul căsniciei, ea şi Pepe au ştiut tot timpul unde se află celălalt şi că a existat încredere între ei.

De altfel, Zăvoranu a declarat că Pepe este bărbatul vieţii ei, dar că „amiciţia după dragoste mare este o prostituţie psihică". Invitat miercuri la emisiunea „Happy Hour" de la Pro TV, cântăreţul a declarat că motivul principal al despărţirii dintre el şi Oana este disputa pe care aceasta o are în justiţie cu mama ei.

Soacra, motiv de divorţ

„Soacrei îi urez la mulţi ani chinuiţi prin procese. Mare parte dintre problemele noastre au fost cauzate de procese. Ea a deconectat-o pe Oana de la dragostea noastră. La început, dragostea noastră a fost plină de sacrificii, am trecut peste toate împreună. Oana a început apoi să se gândească la problemele cu Mărioara şi nu s-a mai gândit la mine". Oana şi Pepe sunt împreună de opt ani şi sunt căsătoriţi din 2006.

"Amiciţia după dragoste mare este o prostituţie psihică."
Oana Zăvoranu
cântăreaţă

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite