Oana Ioniţă: „Îi ţin scaunul cald lui Şerban“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De mai bine de o lună, Oana Ioniţă, alintată Bebeluşa Oana, a dat statutul de dansatoare pe cel de prezentatoare la „Cronică“. Deşi spune că este greu să-i servească răspunsuri iscusite colegului Găinuşă, blondina crede că până acum s-a descurcat pe scaunul de cârcotaş al lui Şerban Huidu.

În vara anului trecut, bebeluşa Oana anunţa că va lăsa viaţa din Bucureşti pentru a începe o alta tocmai în Marbella, Spania, alături de partenerul ei şi de micuţa Isabel, fetiţa pe care a născut-o în luna noiembrie. Viaţa i-a oferit Oanei multe surprize, revenirea la „Cronica Cârcotaşilor" fiind una dintre ele. „Noi suntem plini de surprize chiar şi pentru noi înşine. În fond nu ştim cum se derulează viaţa şi nu avem certitudini legate de viitor. Singura certitudine este că pe Zăvoranca nu o s-o vedem vreodată la o emisiune culturală vorbind despre Bach şi nici pe Găinuşă la «Abces dinrect»", spune Oana, condimentând şi cu o mică ironie, aşa cum cere rolul de cârcotaş de serviciu.

Întoarcerea în emisiunea care a consacrat-o s-a făcut însă altfel decât se aştepta. Deşi a ţinut să precizeze că nu îi ţine locul lui Şerban Huidu, Oana are acum o plăcuţă cu numele ei pe biroul din platoul de la „Cronicuţă" şi un loc lângă Mihai Găinuşă. „Am o misiune grea, pentru că locul lui Şerban este încărcat de ani buni de experienţă şi o bază de cultură vastă. Noul meu rol este de fapt să-i ţin scaunul de cârcotaş cald, să amendez drastic, cu cârcoteli dibace, greşelile tembelizate şi să fiu Eu. Vom vedea ce se va întâmpla când va reveni Şerban. Viaţa mi-a rezervat întotdeauna surprize frumoase şi nu fac decât să aştept cu răbdare şi altele", mărturiseşte Oana.

Despre noul rol pe care îl are, dansatoarea spune că nu e unul tocmai uşor, deşi nu este la prima experienţă ca prezentatoare de televiziune (ea a mai fost şi gazda emisiunii „Vedete-n figuri", alături de Dan Finţescu, difuzată tot la Prima TV). „Din punctul meu de vedere, cel mai greu este să-i servesc răspunsuri lui Găinuşă. Înainte mă întreb ce răspuns ar da el. Ştiu că şarmul iscusit, ironic şi prelucrat «găinuşesc» este imposibil de copiat, aşa că eu nu pot decât să intru în jocul lui şi două ore să nu mă dau bătută", spune Bebeluşa.

Prestaţia Oanei a fost însă apreciată de toţi colegii de la Cronică: „La început m-au invidiat pentru talent şi apoi pentru dicţie... ha! ha! ha! Mi-aş fi dorit eu, dar s-au mulţumit cu Oana cea zâmbitoare, uneori prea sinceră şi pozitivă. Mi-au spus în glumă că am face mai multă audienţă dacă aş dansa şi aş prezenta în acelaşi timp", adaugă ea.

„Orice-ar fi, voi rămâne «Bebeluşa Oana»"

Conştientă că a crescut de la statutul de dansatoare şi coregrafă la cel de prezentatoare şi de actriţă în scenetele de la „Cronica Cârcotaşilor", simpatica blondă crede că telespectatorii o vor percepe întotdeauna drept Bebeluşa Oana. „Este evident că această emisiune mi-a schimbat viaţa. Cu toate acestea voi rămâne mereu în mintea oamenilor ca Bebeluşa Oana. Acum însă sunt un Bebe mare cu un bebe mic. Am trecut la altă fază din viaţa mea, dar nu voi renunţa niciodată la dans".

Cursuri de dans

Şi, pentru că dansul a fost cel care a propulsat-o în carieră, Oana şi-a reluat, în urmă cu aproximativ o săptămână, cursurile pe care le predă la o sală de dans din Capitală. Nu-i este deloc greu să se reobişnuiască cu viaţa din România, deoarece cât timp a fost plecată în Spania i-a fost foarte dor de familie, de prieteni, de colegi şi de ţară. „Nu sunt nicio patriotă convinsă, pentru că îmi dau seama că avem multe găuri de astupat, şi la propriu, şi la figurat, însă m-am bucurat să ajung din nou acasă", povesteşte Bebeluşa. În afară de proiectele profesionale, Oana spune că acum este implicată în proiectul „Mama". „În fiecare zi învăţ lucruri noi şi sunt foarte îndrăgostită de fetiţa mea! Isabel este o fetiţă bună, frumoasă şi foarte expresivă. Ştiţi cum sunt părinţii: copilul lor este cel mai cel, dar a mea... chiar este cea mai cea!".

"Am o misiune grea, pentru că locul lui Şerban este încărcat de ani buni de experienţă şi o bază de cultură vastă."
Oana Ioniţă
prezentatoare

"Colegii de la Cronică mi-au spus în glumă că am face mai multă audienţă dacă aş dansa şi aş prezenta în acelaşi timp."
Oana Ioniţă
prezentatoare

image
Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite