Oana Cuzino, o vedetă implicată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatoarea emisiunii "Ce se întâmplă, doctore" de la Pro TV, şi şefa revistei cu acelaşi nume, se va întâlni cu cititorii revistei sale în cadrul unui seminar care are ca temă

Prezentatoarea emisiunii "Ce se întâmplă, doctore" de la Pro TV, şi şefa revistei cu acelaşi nume, se va întâlni cu cititorii revistei sale în cadrul unui seminar care are ca temă principală cum să ai un spirit sănătos într-un trup frumos.

Ajuns la cea de-a doua ediţie, seminarul are ca scop găsirea unor soluţii pentru problemele de sănătate cu care se confruntă oamenii de rând. Seminarul vedetei tv va avea loc pe 13 septembrie, la Hotel Intercontinental, iar cei care vor să participe trebuie să se înscrie pe site-ul www.csid.ro.

Printre invitaţii Oanei de la acest eveniment se numără dr. Mihaela Bilic, specialist în nutriţie, dr. Jianu, specialist în probleme de nutriţie, şi Luiza Bucur, antrenor de fitness.

La primul seminar, organizat de Oana Cuzino, au fost prezente peste 200 de persoane. Acest lucru a determinat-o pe doctoriţa de la Pro TV să se implice mai mult în discuţii despre sănătate cu cititorii revistei sale, ba mai mult, Oana îi va pune la curent cu ultimele descoperiri medicale, cu ajutorul specialiştilor.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite