Oana Cuzino ne învaţă să mâncăm sănătos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seminarul pe teme de nutriţie şi recuperare după sarcină are loc pe data de 11 iunie Oana Cuzino, "doctorul de la tv", apelativul simpatic pe care i-l dau mulţi dintre admiratorii ei,

Seminarul pe teme de nutriţie şi recuperare după sarcină are loc pe data de 11 iunie

Oana Cuzino, "doctorul de la tv", apelativul simpatic pe care i-l dau mulţi dintre admiratorii ei, este la fel de ocupată ca întotdeauna cu emisiunea ei pe teme medicale de la PRO TV, "Ce se întâmplă, doctore?", dar şi cu o emisiune de dată ceva mai recentă, "Stilul Oana Cuzino". Deşi este o pasionată a modei, Oana rămâne fidelă dorinţei sale de a schimba ceva în mentalitatea publicului larg, acolo unde se simte nevoia, pe teme de sănătate, igienă şi nutriţie.

De aceea, povesteşte ea, a pregătit un seminar pe teme de nutriţie, care va avea loc pe 11 iunie la hotelul Novotel din Bucureşti. La acest seminar cititoarele şi "consumatoarele" brandului CSID vor avea prilejul să-i întâlnească pe medicii Mihaela Bilic, Gabriela Radulian şi pe profesorul dr. Voiosu. Un invitat-surpriză este Gabriela Naghi, o fostă balerină, care este şi autoarea unor programe destinate femeilor gravide sau care au născut recent şi care se străduiesc să îşi recapete silueta şi forma maximă.

"Naghi le va oferi invitatelor noastre un exemplu personal grăitor, pentru că a reuşit să slăbească 28 de kilograme, schimbându-şi treptat modul de viaţă printr-o nutriţie echilibrată şi mişcare", explică Oana Cuzino. Nelămuririle legate de antrenamente şi fitness pe care participanţii le-ar putea avea vor fi elucidate de Marius Nedelcu (formaţia Akcent), care are o experienţă de aproape 10 ani în domeniul fitnessului profesionist.

Luptă cu dieta hipercalorică

După părerea Oanei Cuzino, nutriţia românilor este încă destul de nesănătoasă. "Am observat că există o tendinţă de a consuma în mod constant fast-food şi produse făinoase, în detrimentul fructelor şi legumelor proaspete. De asemenea, mâncăruri hipercalorice, asocierea cărnii şi a cartofilor, mâncăruri cu sosuri <> - adică bogate în grăsimi, făină, prăjeli", spune ea. De aceea, seminarul se adresează femeilor tinere, active, care ştiu deja că trebuie să facă eforturi constante pentru a fi în formă.

Nutriţia românilor e încă destul de nesănătoasă. Există o tendinţă de a consuma în mod constant fast-food şi produse făinoase.
Oana Cuzino

Cumpără de toate de la ţărani

Oana are o dietă care este departe de a fi "nepământeană": "Sper că nu îşi închipuie cineva că eu mănânc foarte puţin, ceva de genul pătrunjel şi grepfrut!", dar mănâncă din toate câte puţin, chiar şi dulciuri, însă preferă hrana naturală, organică, fară E-uri, grăsimi hidrogenate sau conservanţi. "Există şi în România astfel de alimente, făina organică integrală, ouăle şi carnea le poţi lua de la ţăranii care hrănesc păsările cu boabe. Din fericire, preţurile nu sunt mai mari încă pentru aceste produse sănătoase".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite