O zână pentru Selecţia Naţională Eurovision 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un juriu format din specialişti a ales ieri, la TVR, mascota Selecţiei Naţionale Eurovision 2010, eveniment organizat în coproducţie de TVR şi Adevărul.

Câştigătoarea concursului şi a premiului de 500 de euro este Carmen Ştefania Dumitrescu (50 de ani), din Bucureşti. Mascota creată de aceasta, o zână, a fost aleasă din peste 300 de machete trimise de concurenţi cu vârste cuprinse între 7 şi 64 de ani.

Potrivit autoarei, Eurovisionul reprezintă „o întâlnire între diferite culturi care pornesc din rădăcini comune, iar printre rădăcinile comune se află şi personajele de basm, precum zânele".

Vestimentaţia zânei-mascotă este o rochie cu baza de culoarea drapelului european, peste care se suprapun drapelele statelor participante, iar bagheta magică este o notă muzicală. Ieri au început şi filmările videoclipurilor pieselor finaliste.

Primii cinci concurenţi programaţi pentru filmări au fost trupa Zero, Lora şi Sonny Flame, Lulu, Tina G şi Alexandra Ungureanu. Celelalte videoclipuri vor fi filmate astăzi şi mâine.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite