VIDEO O viaţă de coşmar dezvăluită în amănunt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În august 2006, când a scăpat din pivniţa în care a fost ţinută captivă timp de opt ani şi unde a fost supusă unor înfiorătoare abuzuri, povestea ei a şocat întreaga lume.

VEZI VIDEO AICI!

Austriaca Natasha Kampusch avea atunci 18 ani. Acum, la 22, povesteşte pentru prima dată cu lux de amănunte, într-o carte, calvarul pe care l-a îndurat. Volumul „3.096 de zile" va fi lansat mâine, dar mai multe ziare din Marea Britanie au publicat, ieri, extrase.

„The Daily Mail" face un scurt rezumat al cutremurătoarelor întâmplări prin care a trecut Natasha Kampusch, după ce a fost răpită de Wolfgang Priklopil, pe când avea numai 10 ani, în timp ce se afla în drum spre şcoală. A fost închisă într-o pivniţă din beton, „sigilată ermetic".

A fost bătută de până la 200 de ori pe săptămână. A fost legată cu cătuşe de răpitorul ei, în timp ce dormea în patul lui. A fost forţată să se radă în cap şi să lucreze aproape dezbrăcată, ca o sclavă. A încercat de multe ori să se sinucidă, convinsă fiind că altfel nu poate scăpa din ghearele monstrului care i-a furat copilăria şi adolescenţa.

„Sunt un rege, iar tu, sclava mea"

Natasha Kampusch povesteşte că în momentul în care a ajuns la pubertate, la 12 ani, răpitorul său a devenit foarte agresiv. „A început să se poarte cu mine de parcă eram murdară şi dezgustătoare, când trecea pe lângă mine mă lovea în fluierul piciorului sau îmi dădea pumni", relatează ea.

„În perioada asta a început să mă trimită sus, să curăţ casa. Niciodată nu era suficient. Fără să mă avertizeze, începea să mă bată. Iar şi iar... până când totul strălucea", mai spune ea.

Natasha Kampusch povesteşte că bărbatul ura să o vadă plângând din cauza durerii pe care tot el i-o provoca. „Mă înşfăca de gât, mă târa la chiuvetă, îmi băga capul sub apă şi mă apăsa pe piept până când aproape îmi pierdeam cunoştinţa".

Acum, Natasha Kampusch este de părere că Wolfgang Priklopil avea o imagine despre familia ideală desprinsă din anii '50. „Voia o femeie muncitoare, care să-i pregătească la timp masa, să nu-i răspundă şi să ţină casa curată. «Eu sunt regele tău, iar tu eşti sclava mea!», îmi spunea", scrie tânăra.

Natasha a reuşit să scape din captivitate în timp ce se afla în grădina răpitorului său, spălându-i maşina. De teamă să nu fie prins de forţele de ordine, Wolfgang Priklopil (44 de ani) s-a sinucis aruncându-se în faţa unui tren. La un timp de la evadare, Natasha a afirmat că îi pare rău pentru torţionarul ei, mulţi psihologi punând reacţia sa în legătură cu sindromul Stockholm (victima simpatizează cu agresorul). 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite