O telenovelă pentru mai multe televiziuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pepe - la Măruţă, Oana - la Capatos. Fără a-şi vorbi unul altuia, cei doi se războiesc în declaraţii pe platouri diferite de televiziune. Sub titlul „Oana Zăvoranu, partea ei de adevăr, episodul 3“ vedeta a făcut din nou show, lansând acuzaţii la adresa lui Pepe în platoul de la „Un show păcătos“.

„El nu doreşte decât să facă circ. Absolut toate acţiunile lui demonstrează asta", a declarat Zăvoranu despre afirmaţiile făcute de Pepe la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruţă. Zăvoranu l-a mai numit pe Pepe „ordinar şi tiriplici", dar, spre sfârşitul emisiunii, şi-a cerut scuze şi a zis că retrage epitetul „ordinar", lăsând doar „tiriplici" ca evaluare a viitorului său fost soţ. Deşi a întârziat 15 minute, Oana şi-a „răscumpărat" greşeala cu ajutorul unui show „sexy", în platourile emisiunii.

Cei doi se atacă reciproc

Întrebată de Dan Capatos de ce a depus actele de divorţ la tribunal şi nu şi-au dizolvat căsnicia la notar, Oana Zăvoranu a declarat că vrea să-l supere pe Pepe. „Întrucât noi nu discutăm şi nici nu am de gând, i-am transmis prin avocatul meu să mă anunţe dacă vrea să intentăm divorţul. Nu mi-a răspuns nici până acum, după o lună", a spus Zăvoranu.

„Am interes să nu divorţăm rapid. Îmi bat joc de el cum îşi bate şi el joc de mine", a mai explicat ea. A mai spus că Pepe ar fi acuzat-o că nu a mai vorbit cu familia lui de ani de zile, din cauza ei. „Dacă vă uitaţi, o să vă daţi seama că eu am caracter, faţă de el, care în afară de caracterul lui îndoielnic, îşi face rău şi nu-l cunosc. Acesta nu este bărbatul cu care am fost căsătorită", a mai spus Zăvoranu.

Aceasta nu s-a ferit să facă şi declaraţii „incendiare". „Mă simt minunat, mă redescopăr, vreau să-mi pun sâni, vreau să cunosc bărbaţi noi, să-mi fac masaje, am chef de sex!", a ţipat ea. „În ultima vreme nu am avut parte de sex ca lumea, cred că din pricina partenerului. Eu sunt o mare sexăcioasă!", a mai spus ea, adăugând că nu-i mai plăcea sexul cu soţul ei. Oana este convinsă că Pepe nu va rezista fără ea.

Declaraţiile Oanei au fost o consecinţă a afirmaţiilor acestuia la „Happy Hour": „Ceea ce a făcut Oana este o porcărie! Eu am semnat cu inima, nu mă interesează actele!", a declarat el.

Lupta pentru audienţă

Pepe a „bătut-o" pe Oana la audienţă. Emisiunea „Happy Hour" în care a fost invitat a fost urmărită în medie de 962.000 de telespectatori, în timp ce „Acces direct", la care a fost invitată Oana, a avut o medie de 661.000 de telespectatori.

"Am interes să nu divorţăm rapid. Îmi bat joc de el cum îşi bate şi el joc de mine."
Oana Zăvoranu
fostă prezentatoare TV

"Ceea ce a făcut Oana este o porcărie! Eu am semnat cu inima, nu mă interesează actele!"
Pepe
cântăreţ

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite