O româncă este vocea anului în Ungaria - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renata Tolvai
Renata Tolvai

Renata Tolvai (19 ani, foto) a câştigat în acest weekend concursul Megastar, difuzat în Ungaria. Tânăra orădeancă a primit cele mai multe voturi din partea publicului, precum şi trofeul „Microfonul de aur".

Printre premiile câştigate se numără un contract cu o casă celebră de discuri, un autoturism, cazare gratuită timp de un an la Budapesta şi o excursie pe o insulă exotică.

Renata a fost selectată din peste 20.000 de concurenţi, din mai multe ţări vecine cu Ungaria, convingând publicul maghiar reticent s-o voteze în ciuda faptului că provine din România.

 Citeşte aici povestea Renatei Tolvai


Locul II la Mamaia

Întrebată dacă a sperat că va ajunge Megastarul Ungariei, Renata a declarat că niciodată nu a îndrăznit să viseze atât de departe. „Am încercat să dau tot ce am mai bun în mine, pentru a fi sigură că ajung în următoarea etapă", a spus ea. 

Renata Tolvai a început să cânte la 14 ani, când tatăl său a înscris-o la Şcoala Populară de Artă Francisc Hubic. 

„Era sfioasă şi retrasă când a venit la mine. Mi-am dat seama că are ceva în plus care o face să strălucească oriunde s-ar duce", a spus Monica Molnar, fosta profesoară de canto. Anul trecut, orădeanca a obţinut locul doi la Festivalul de Muzică de la Mamaia.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite