Nuntă şi botez în familia Zenga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raluca şi Walter se vor cununa religios şi îşi vor boteza fetiţa, Samira, în mai, la Bucureşti. Soţia antrenorului italian povesteşte pentru „Adevărul“ că ceremonia va fi una simplă, fără formalităţi şi obligaţii. La petrecere vor fi invitaţi doar apropiaţii cuplului.

După o relaţie de şapte ani şi la cinci ani de la cununia civilă, Raluca (28 de ani) şi Walter Zenga (49 de ani) au decis să-şi unească destinele şi în faţa lui Dumnezeu. Cei doi, care în prezent locuiesc la Milano, oraşul natal al lui Walter, se vor cununa religios la Bucureşti, în luna mai. În aceeaşi zi va avea loc şi botezul fetiţei lor, Samira Valentina, în vârstă de cinci luni. Viitoarea mireasă spune că ceremonia va fi una simplă.

Mai citeşte şi:

FOTO: Walter Zenga face reclamă la ţigările de plastic

„O facem pentru binele nostru sufletesc, nu ca să arătăm lumii. Nu ne caracterizează tam-tam-ul, va fi o ceremonie intimă şi o petrecere doar pentru cei care ne sunt dragi, fără formalităţi şi obligaţii", mărturiseşte Raluca. Atât mama, cât şi micuţa vor purta creaţii Ermanno Scervino. „Le-am ales cumva să ne «potrivim». Am vrut un stil romantic, ca de prinţesă, pentru micuţa mea", explică proaspăta mămică.

Raluca povesteşte că, la numai cinci luni, fetiţa ei are o personalitate puternică, „este ca un ardei iute" şi îşi manifestă „energic" atât preferinţele, cât şi nemulţumirile. „Ne pune la punct, iar noi ne declarăm slăbiciunea şi suntem la picioruşele ei", spune mămica. „Totul se învârte în jurul nevoilor micuţei. Sunt mămică full-time şi de multe ori mă găseşte după-amiaza încă în pijama, pentru că sunt atât de multe lucruri de făcut. Rar mai reuşesc să văd câte un film cap-coadă sau să mai citesc vreo carte în afară de cele despre copii", spune soţia lui Walter Zenga.

Inspirată de experienţa de mamă şi susţinută de cititoarele blogului ei, Raluca se gândeşte să scrie o carte pentru mămici în care să-şi povestească propria experienţă. Ea mărturiseşte că schimbarea din viaţa ei şi a lui Walter este radicală, iar responsabilitatea enormă. „«Eu» nu mai există, dispare egoismul personal şi vanitatea tinereţii, făcând loc doar iubirii pentru pruncul tău, prioritate absolută", dezvăluie Raluca. Atunci când se află în România, proaspăta mămică este ajutată de mama sa, de profesie medic, dar recunoaşte că de mare ajutor i-ar fi şi o dădacă, „pentru mărunţişuri".

Soţie atipică de fotbalist

Pentru mulţi, eticheta „soţie de fotbalist" înseamnă superficialitate, de multe ori tradusă prin haine de firmă şi genţi scumpe, promovare în tabloide, pictoriale sexy sau invitaţii la prezentări de modă. Raluca Zenga consideră, în schimb, că „nu e obligatoriu ca ceea ce ai în cap să sune a gol". „Poate fi supărător să fii judecată doar prin analiză superficială şi prejudecăţi ridicole. În cazul meu nu am avut niciodată probleme să-mi pun mintea şi cunoştinţele în valoare", lămureşte aceasta.

„Acasă este unde ţi-e inima"

Căsătorită cu un antrenor de fotbal, Raluca Zenga a locuit în mai multe ţări, în funcţie de contractele pe care le-a avut soţul ei. De când sunt împreună, cei doi au stat în Belgrad (Serbia), Gaziantep (Turcia), Dubai (Emiratele Arabe Unite), Catania şi Palermo (Italia), iar acum locuiesc la Milano.

În tot acest timp s-au adăugat însă şi drumuri dese la Bucureşti. „Acasă este unde ţi-e inima, şi inima-mi este cu familia, indiferent unde am fi. Este evident însă că România este patria mea", spune Raluca.

Fascinată de cultura arabă

Despre mutarea de la Palermo la Milano, cea mai recentă schimbare de reşedinţă a celor doi, Raluca vorbeşte pe blogul personal: „Mă pregătesc să las grădina noastră cu măslini şi mandarini, de pe o străduţă liniştită. Linişte învăluitoare, din care se desprinde doar zumzetul naturii: vântul printre palmieri, ţipăt de albatroşi şi frângere de valuri. Păsări migratoare cum suntem însă... plecăm mai departe".

Soţia lui Walter Zenga consideră că fiecare experienţă a avut farmecul său, dar se declară încântată de cultura arabă. „Mă fascinează filosofia arabă, am vrut să înţeleg mesajul islamic, să explorez peisajul lor cultural atât de misterios şi de complex. Cred că a fi pasionat de Orient este şi un semn de romantism, atracţia pentru aceste orizonturi a îndemnat timp de secole poeţi şi scriitori la un zbor de imaginaţie, la visare", mai spune Raluca.

Familistul Walter Zenga

Raluca apreciază la soţul său în special faptul că pune familia pe primul loc, dar şi că ştie cum să aibă grijă de ea şi de copilul lor. Până să li se nască fetiţa, cei doi aveau parte de mai multe escapade romantice, însă lucrurile s-au schimbat. „Acum, dragostea noastră înfloreşte de la sine când ne vedem odorul cum creşte între noi", spune soţia lui Walter Zenga (foto).

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite