Nuntă cu vampiri la Hollywood

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anna Paquin şi Stephen Moyer, starurile serialului „True Blood“, s-au căsătorit. La ceremonia care a avut loc sâmbătă în Malibu, California, au participat, printre alţii, Elijah Wood, Carrie Preston şi Michael Emerson.

Povestea de dragoste dintre vampirul Bill Compton si chelneriţa Sookie s-a transpus şi în afara platourilor de filmare. Anna Paquin (28 de ani) şi Stephen Moyer (40 de ani) s-au căsătorit sâmbătă, la un an după ce şi-au anunţat logodna. Relaţia lor a debutat în 2008, la câteva luni după începerea filmărilor pentru serialul „True Blood".  La ceremonia căsătoriei, care a avut loc în Malibu, California, au participat, printre alţii, Elijah Wood, Carrie Preston şi Michael Emerson.

Anna Paquin a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar în filmul „Pianul" (1993). De-a lungul anilor, a avut roluri convingătoare în filmele „Jane Eyre" (1996), „Amistad" (1997) şi în trilogia „X-men", unde joacă rolul personajului Rogue.

Moyer, fost vampir la BBC

Stephen Moyer a devenit celebru graţie rolului din „True Blood". Moyer are doi copii din relaţiile anterioare - Billy, în vârstă de 10 ani, şi Lilac, în vârstă de 8 ani.

În 1998, actorul britanic a intrat pentru prima dată în pielea  unui vampir, în mini-serialul „Ultraviolet", difuzat de BBC.  Pentru acest personaj, actorul a fost cât se poate de natural, fiind înzestrat cu doi canini destul de proeminenţi, astfel că nu a mai fost nevoit să poarte proteză. În „True Blood" Stephen şi-a arătat din nou colţii de vampir, de această dată fiind unii falşi.

„A fost chiar amuzant. Mi-am amintit de copilărie, când purtam aparat dentar. Partea mai puţin amuzantă este că a trebuit să învăţ să vorbesc cu dinţii în gură", s-a confesat Moyer despre problemele pe care le-a întâmpinat la confruntarea cu rolul.

Mireasa este bisexuală

La începutul lunii aprilie, Anna Paquin şi-a surprins fanii după ce a făcut public faptul că este bisexuală.

Actriţa a făcut acest anunţ într-un spot pentru campania „Give a Damn", care a avut ca scop promovarea egalităţii între persoanele heterosexuale şi cele cu orientare homosexuală sau transsexuală. Serialul a fost creat de Alan Ball, părintele „Sub pământ S.R.L." şi e inspirat din cărţile romancierei Charlaine Harris, „Vampirii Sudului".

O poveste originală

Ball, laureat al premiului Emmy, îl descrie drept „popcorn pentru cei inteligenţi". Graţie unui om de ştiinţă japonez care a inventat sângele sintetic, vampirii s-au transformat, peste noapte, din monştri legendari în cetăţeni obişnuiţi. Şi deşi oamenii nu mai fac parte din „meniu", ei au rămas rezervaţi când vine vorba de „ieşirea din sicrie" a vampirilor. Liderii religioşi şi oficialităţile lumii au ales din ce tabără să facă parte, dar în micul oraş Bon Temps din Louisiana decizia nu s-a luat încă.

Goi şi însângeraţi

Actorii din serialul „True Blood" (difuzat şi de HBO România) au apărut în cel mai recent număr al revistei „Rolling Stone" într-un cadru şocant. Anna Paquin, Alexander Skarsgard şi Stephen Moyer sunt ipostaziaţi pe coperta revistei goi şi însângeraţi.

„Nu prea îmi pasă de aceste lucruri. Dacă îmi place o scenă, nuditatea nu mă deranjează. Dacă totul are sens atunci când citesc scenariul, sunt bucuros să renunţ la haine", a declarat Alexander Skarsgard.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite