Niels Schnecker: "Am muncit la administraţia metroului, curăţam wc-uri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este analist financiar, avocat, fost pilot de vanatoare pe F16 si are centura neagra in Kung Fu. Cu toate acestea, in copilarie, Niels Schnecker se visa medic. Pana la indeplinirea visului sau, in liceu, a prestat la munca de jos.

"In copilarie vroiam sa ma fac medic. Tata mi-a zis ca nu voi fi! Era foarte direct. Ca nu am rabdarea, inclinatie...si a avut dreptate. Dar si acum mai am melancolia medicinei. Vroiam sa fiu microchirurg genetician!", a spus Niels Schnecker în emisiunea de sambata, 16 iulie, "Dincolo de aparente", de la Antena 2.

Niels Schnecker a povestit si despre latura mai putin placuta a nationalitatii sale.

"Mare parte din familia tatalui s-a prapadit in Auschwitz. Am vizitat cu tata lagarul de la Auschwitz. Socul a fost foarte mare. Desi ma pregatise tata dinainte. Cand am intrat acolo, aveam un sentiment de apasare totala. Parca intram chiar intr-un lagar, nu in muzeu...l-am luat pe tata de mana", a adaugat analistul financiar.

În Israel, cu mama, a stat doua luni pentru ca nu i-a placut si a fugit. A ajuns La Paris. "Vroiam medicina. Acolo sunt foarte multi indrumatori de cariera. Si am avut o discutie, mi-a explicat de medicina, ca 13 ani nu castigi niciun ban... Cum tata era avocat, am ales asta! Am intrat, am luat o bursa si munceam noaptea in primul semestru. Am muncit la administratia metroului, curatam wc-uri", a mai dezvaluit Niels Schnecker.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite