5 întrebări pentru Tili Niculae

0
Publicat:
Ultima actualizare:
5 întrebări pentru Tili Niculae
5 întrebări pentru Tili Niculae

Tili Niculae prezintă emisiunea „Weekend Special“, la MTV, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 12.00 la 16.00.

1Ce provocări găseşti în jobul de VJ MTV?

Mi se pare jobul ideal. În fiecare sâmbătă şi duminică sunt gazda weekendurilor tematice, care îmi dau posibilitatea să vorbesc despre tot soiul de subiecte, de la concerte şi show-uri la interviuri cu vedete locale şi internaţionale.

Ca VJ MTV poţi fi tu, aşa cum eşti, însă îţi trebuie cu siguranţă o doză mare de umor, sinceritate şi spontaneitate, mai ales că, de cele mai multe ori, lucrăm fără prompter şi fără texte învăţate. Ne facem bineînţeles documentarea, însă ne bazăm şi pe capacitatea de a ne mula pe situaţii şi invitaţi.

2 Cum a fost trecerea de la seriale de televiziune la emisiuni muzicale?

Trecerea aceasta am făcut-o în 2005, când am prezentat emisiunea „Te uiţi şi câştigi“, la Pro TV. Ceea ce fac la MTV mă solicită şi mă ajută să-mi îmbunătăţesc aptitudinile de prezentator TV, deoarece în fiecare weekend am altă temă despre care vorbesc şi trebuie să mă documentez foarte bine înainte de fiecare filmare.

3 Ce muzică îţi place?

Sunt genul de persoană care se simte foarte bine la orice petrecere, datorită faptului că îmi plac toate genurile muzicale. Ascult cu plăcere dance, R&B, soul, dar şi hip-hop şi rock.

4 Ce părere ai despre garda veche de VJ MTV: Ray Cokes, Davina, Enrico? Crezi că VJ-ii de azi mai pot atinge notorietatea lor?

Notorietatea nu se capătă peste noapte. Cei care devin vedete într-o perioadă foarte scurtă de timp sunt, de cele mai multe ori, simple stele căzătoare. Cred însă că, dacă eşti constant în ceea ce faci şi dacă munceşti din greu, poţi ajunge chiar mai sus decât ai sperat şi te poţi menţine acolo.

5 Mai ai vreun proiect legat de actorie?

Acum, noua provocare este să interpretez cu brio „rolul“ de prezentatoare MTV, pentru care mă folosesc de studiile de actorie pe care le am. Actoria face parte din viaţa mea şi cu siguranţă mă voi implica pe viitor în noi proiecte.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite