Nicoleta Luciu e însărcinată cu tripleţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce săptămâna trecută a anunţat că urmează să devină mamă pentru a doua oara, Nicoleta Luciu (30 de ani) a dezvăluit într-un interviu acordat pentru „Pro TV Magazin" că este însărcinată cu tripleţi.

Vedeta a declarat că astfel i se împlineşte visul de a avea mulţi copii. Actriţa din telenovela „Iubire şi onoare", difuzată la postul Acasă TV, este însărcinată în patru luni şi recunoaşte că pofteşte la mici. Vedeta a preferat să nu spună nimic despre sarcină până la trei luni, ca să fie sigură că totul decurge bine. Nicoleta Luciu va naşte prin cezariană şi, dacă prima dată a ales Ungaria, de această dată intervenţia va avea loc la Bucureşti.

Nu mai face sport

Familia Nicoletei a fost foarte fericită când a aflat vestea cea mare, iar micul Zsolt, băieţelul Nicoletei, o pupă tot timpul pe burtică. Întrebată despre cum decurge sarcina, actriţa a declarat că nu mai face sport şi că trebuie să stea mai mult în pat, pentru că are ameţeli şi greţuri. Şi pentru că la prima sarcină s-a îngrăşat peste 40 de kilograme, acum, Nicoleta spune că are grijă să nu acumuleze multe kilograme.

Despre planurile de vacanţă, Nicoleta spune că la începutul lunii iunie pleacă într-o croazieră cu iahtul în Croaţia, Grecia şi Israel, cu sora ei şi mai mulţi prieteni.  Actriţa, care mai are un băieţel de 3 ani, Zsolt jr, din relaţia cu omul de afaceri Zsolt Csergo, este convinsă că secretul unei familii fericite sunt copiii, alături de iubire, respect şi înţelegere. În cazul ei şi al lui Zsolt se adaugă şi distanţa, pentru că au timp să li se facă dor unul de celălalt. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite