Nicoleta Luciu revine la muzică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta Acasă TV este o mămică împlinită care nu are de gând să se oprească la un singur copil, dar nici să renunţe la carieră. Nicoleta s-a întors pe platourile de filmare de la “Regina”, dar nu renunţă nici la muzică. Peste două săptămâni are primul concert după o pauză de şase luni.

Adevărul: Cum se simte proaspăta mămică?

Nicoleta Luciu: Este greu de descris în cuvinte pentru că e un sentiment foarte frumos, divin. Este o legătură care se creează între mamă şi bebeluş, iar cele care au copii ştiu exact ce vreau să spun. Orice moment petrecut cu cel mic este super frumos. Să-l priveşti când doarme, să îi urmăreşti fiecare mişcare...

Copilul ţi-a schimbat priorităţile? Ai de gând să renunţi la televiziune după ce se termină filmările la “Regina”?

Nu, în niciun caz! E aproape de mine, cum am o pauză de jumătate de oră vin acasă, mă joc cu el, în rest este în grija mamei mele.

Cum arată o zi din viaţa ta acum, de când eşti mamă?

După ce mă trezesc de 3-4 ori pe noapte pentru a-i da bebeluşului să mănânce, în funcţie de ziua de filmare, pe la 8-9 plec la muncă. Am noroc însă pentru că Zsolt e un copil foarte cuminte, nu e plângăcios, singura lui “problemă” e că îi este mai tot timpul foame. Eu mă bucur că mănâncă, fiindcă creşte, are deja 5 kilograme şi jumătate şi o lună de viaţă.

Ai de gând să revii pe piaţa muzicală?

Da. Duminica viitoare voi reveni la muzică în cadrul emisiunii “În al 9-lea cer”, iar peste două săptămâni am primul concert după o pauză de şase luni.

Ce alte roluri ţi-ar plăcea să mai joci?

Important e să joc şi să joc bine. Asta e prioritatea mea numărul unu.

Eşti împăcată cu faptul că presa din România nu-ţi dă pace şi, orice ai face, eşti pe prima pagină a ziarelor?

Da, sunt împăcată cu această idee de mult timp. E meseria lor şi oricine apare pe ecran îşi asumă asta. Apariţia la televizor te transformă fără să vrei într-o persoană publică. Atunci presa scrie şi de bine şi de rău.

Mai vrei copii? Îţi place viaţa de familie?

Da. Mă simt împlinită ca mamă, mi-a plăcut toată perioada cât am fost gravidă, m-am simţit bine şi aş vrea să mai simt în viaţa asta prima mişcare a copilului în burtică sau să mai trăiesc acea stare de supremă fericire când îţi ţii prima oară copilul în braţe. Sunt o familistă, dar asta nu înseamnă că voi renunţa la profesia mea.

Dacă ar fi s-o iei de la capăt, ai face lucrurile la fel? Ai schimba ceva la tine?

Aş face la fel. Pentru că eu am crescut pas cu pas, am ştiut ce înseamnă să faci parte din public, să apari pe micul ecran, să devii vedetă. Toate mi s-au întâmplat încet, când a trebuit, aşa că nu am fost orbită de un succes brusc. Sincer, nu aş schimba nimic la mine.

Ai mai poza în Playboy acum?

Nu ştiu. Depinde!

Cum este să fii cea mai dorită femeie din România?

Nu sunt cea mai dorită, sunt una dintre cele mai dorite. E flatant, nu e uşor, pentru că trebuie să te ridici la nivelul aşteptarilor. E plăcut şi onorant.

Cum ţi se pare personajul tău din “Regina”?


Cred că Roza trece printr-o schimbare totală şi de comportament şi de fizic şi mi-am dorit să iasă bine. Roza este o femeie care a trecut prin viaţă, care a suferit mult. Mă simt bine în pielea ei şi sunt convinsă că în “Regina” nu va trece neobservată printre cei de acasă.

Mai ai un pic şi vine botezul. V-aţi făcut deja planuri cum va fi şi unde va avea loc?

Cel mic va fi botezat la Miercurea-Ciuc, iar petrecerea va avea loc la Bucureşti. Nu ştim exact câţi invitaţi vom avea.

Cine va fi naşa micuţului?

Ruxandra Ion este cea care va fi părintele spiritual al lui Zsolt junior.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite