Nicolas Cage revine la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolas Cage a venit în România  împreună cu soţia sa,  Alice Kim
Nicolas Cage a venit în România împreună cu soţia sa, Alice Kim

Actorul este aşteptat în Capitală săptămâna aceasta. El va continua filmările pentru pelicula „Ghost Rider 2“, la studiourile Castel Film. Ultimele secvenţe de exterior din filmul care îl are ca protagonist pe Cage (46 de ani) au fost turnate miercuri noapte, la cariera minieră Roşia, din apropiere de Rovinari.

Potrivit lui Bogdan Moncea, director de marketing la Castel Film, starul american va filma în studio pentru lungmetrajul „Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance" până la jumătatea lui decembrie, relatează Mediafax. După o vacanţă de sărbători, echipa se va întoarce în România în ianuarie, pentru a continua producţia filmului.

La Studiourile Castel Film din Bucureşti au fost construite numeroase decoruri spectaculoase. Filmul va include efecte speciale vizuale şi pirotehnice. O echipă de 200 de tehnicieni şi artişti, în cea mai mare parte români, ia parte la filmări, care vor dura până la sfârşitul lunii februarie.

Nicolas Cage a încheiat filmările programate în spaţiile din afara studiourilor Castel Film în cursul nopţii de miercuri spre joi şi a părăsit pensiunea din Târgu-Jiu unde a fost cazat. Vedeta a stat cinci zile la pensiune şi a parcurs cu maşina, în fiecare seară, 40 de kilometri pentru a ajunge pe platoul de filmare de la cariera Roşia, din apropierea oraşului Rovinari.

Înainte de a pleca, el a lăsat un mesaj în cartea de oaspeţi a pensiunii. „Vă mulţumesc tuturor de la acest hotel special. Bunătatea voastră, mâncarea şi căldura cu care m-aţi primit nu vor fi uitate", a scris Nicolas Cage. Imediat după plecarea starului, au apărut clienţi care au solicitat închirierea apartamentului în care a fost cazat Cage.

A cerut flori naturale

Camera în care a stat  actorul la pensiunea  din Târgu-Jiu Foto: Adevărul

Camera în care a stat  actorul la pensiunea  din Târgu-Jiu Foto: Adevărul

„Există deja rezervări pentru sâmbătă şi duminică. Preţul pentru închirierea apartamentului este de 293,8 lei", a precizat un angajat al pensiunii. Cage nu a avut pretenţii deosebite, dar a cerut în cameră doar flori naturale. Totodată, el a solicitat ca în baie să nu fie folosit un dezinfectant cu miros artificial.La aceeaşi pensiune a fost cazată şi actriţa italiană Violante Placido, fiica lui Michele Placido, cunoscut pentru rolul comisarului Cattani, din serialul „Caracatiţa".

Filmul „Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance" va fi lansat în 2012. Nicolas Cage a sosit în România la sfârşitul lunii octombrie, împreună cu soţia sa, Alice Kim, şi cu fiul său Kal-El, în vârstă de cinci ani.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite