Actorul Cristian Lefter a primit 325 de dolari pentru interpretarea tânărului Cage

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Cristian Lefter a primit 325 de dolari pentru interpretarea „tânărului Cage“. Buzoianul în vârstă de 24 ani şi-a văzut visul împlinit când, datorită asemănării cu Nicolas Cage în anii tinereţii, a fost distribuit în filmul „Ghost Rider 2“.

La numai doi ani după ce a absolvit Facultatea de Teatru, buzoianul Ionuţ Cristian Lefter a ajuns să joace într-un film de Hollywood. În urmă cu o săptămână, asemănarea fizică cu Nicolas ­Cage i-a adus selectarea în echipa peliculei „Ghost Rider 2". Românul l-a interpretat pe tânărul John Blaze, eroul principal în tinereţe.

Citiţi şi:

Batman vine la Bucureşti

În urmă cu trei ani a trimis un CV unei companii de producţie de film, fără mari speranţe că va obţine vreun rol. „Totul s-a întâmplat pe internet. Cei de la Castel Film aveau un CV de-al meu foarte vechi, nu mai aveau niciun număr de telefon şi nu aveau cum să mă contacteze. M-au căutat pe un site de socializare şi mi-au trimis un mesaj în care îmi spuneau să iau urgent legătura cu ei, pentru un film cu Nicolas Cage", a povestit actorul. „Nick n-a participat la casting din păcate, dar sper să-l cunosc în viitor", a mărturisit dezamăgit Cristian.

Tratament regesc

Tânărul buzoian i-a convins pe producători imediat ce aceştia l-au văzut la proba de machiaj. „M-au aşezat în faţa oglinzii şi au început să mă tundă, să mă penseze, tot ce ţine de machiaj. La un moment dat au venit regizorii, s-au uitat la mine şi mi-au spus: «Open your mouth like Nick. Oh, my God, he really looks like Nick» (n.r. - Deschide gura ca Nick. Oh, Doamne, chiar seamănă cu Nick). Mi-au spus că am ochii lui, că sunt identici, că se bucură foarte mult că m-au găsit şi că eu voi rămâne pentru filmare", povesteşte Cristian Lefter.

Pentru tânărul actor, lucrurile au început să capete sens abia pe platourile de filmare. „Mi-au dat o rulotă, mă simţeam deja tratat ca o vedetă, dar încă nu semnasem contractul şi mi se părea totul ireal, parcă era un vis. Am aşteptat în rulotă, am semnat actele şi o vreme am stat într-o tensiune foarte mare. Într-un final, m-au dus la locul unde trebuia să se desfăşoare scena şi am început să filmez. Este o scenă foarte încărcată emoţional, una dramatică", a spus el. Pentru o secvenţă de câteva zeci de secunde în film, Cristian a filmat mai bine de cinci ore, chiar dacă regizorii au fost foarte mulţumiţi de interpretarea sa chiar de la început.

Pe platouri, ca-n familie

„Young John Blaze, personajul pe care îl interpretez, trebuie să-şi salveze tatăl, dar pentru asta este forţat să facă pactul cu diavolul, să-şi vândă sufletul diavolului", a dezvăluit Cristi despre personaj. Pentru rolul pe care l-a interpretat, actorul a primit 325 de dolari, dar recunoaşte că ar fi jucat şi gratis. Actorul crede că acest moment poate fi marea şansă a carierei sale.

Cristian Lefter a rămas impresionat de atitudinea oamenilor cu care a lucrat. „Am avut emoţii pentru că era prima dată când jucam cu regizori americani, dar, după ce am intrat în contact cu ei şi am văzut cât sunt de deschişi şi de direcţi, a dispărut orice inhibiţie", a spus actorul. 

“Am avut emoţii pentru că era prima dată când jucam cu regizori americani, dar, după ce am intrat în contact cu ei şi am văzut cât sunt de deschişi, a dispărut orice inhibiţie."
Cristian Lefter actor

Castel Film confirmă

Faptul că tânărul actor buzoian nu fabulează este certificat de reprezentanţii companiei care a produs filmul. „Ionuţ Cristian Lefter a colaborat cu noi pentru filmările producţiei cinematografice «Ghost Rider 2» şi a interpretat rolul Young John Blaze“, ne-a declarat Floriela Grapini, director de casting la Castel Film, compania care s-a ocupat de producţia cinematografică.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite