Nicolas Cage, la Halloween de România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolas Cage  împreună cu  băiatul şi soţia  sa, Alice Kim, alături  de Leslie Hawke
Nicolas Cage împreună cu băiatul şi soţia sa, Alice Kim, alături de Leslie Hawke

Actorul american a fost prezent la cea de-a şasea ediţie a Balului de Caritate de Halloween, sâmbătă seară, la Palatul Parlamentului. Suma obţinută din donaţii de asociaţia Ovidiu Rom a fost de 500.000 de euro, cu 140.000 de euro mai mult decât la ediţia de anul trecut.

Prezent în România pentru a lucra la filmul „Ghost Rider 2", Nicolas Cage (46 de ani), invitatul special al serii, a apărut la eveniment aproape de sfârşitul recepţiei, cu puţin înaintea începerii balului propriu-zis. Actorul a venit însoţit de soţia sa, Alice Kim Cage (26 de ani), şi de fiul lor de cinci ani, Kal-El, care poartă numele lui Superman de pe planeta natală a acestuia.

Costume din toate epocile

Nicolas Cage a stat toată seara la masa principală, alături de „crema" vedetelor din România: regizorul Cristian Mungiu, cu care Cage a avut o mică discuţie, Andreea Marin Bănică, Monica Bârlădeanu, Margareta Pâslaru, Andreea Esca şi Valentina Pelinel. „Halloween fericit tuturor, trăiască Dracula!", a spus Nicolas Cage la intrarea pe scenă. Celebrul actor, câştigător al unui premiu Oscar pentru rolul din „Părăsind Las Vegas" (1995), a devenit conştient de nedreptăţile sociale după ce a jucat în „Traficantul de arme", împreună cu Ethan Hawke, fiul lui Leslie Hawke. „Educaţia copiilor nu este o problemă exclusivă a României, aceasta este o problemă internaţională, şi foarte multe ţări se confruntă cu ea.

Pentru mine este o plăcere să văd aici atât de mulţi oameni care se preocupă de o problemă atât de importantă. Sunt bucuros să văd că atât de multe persoane individuale îşi dedică viaţa pentru îmbunătăţirea viitorului acestor copii defavorizaţi", a spus Cage. Totodată, actorul a spus despre România, că este un loc care îl „inspiră".La petrecere au fost prezente numeroase vedete din trustul MediaPro precum Iulia Vântur, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Mădălina Drăghici, Dana Rogoz, Nicoleta Luciu şi soţul său, dar şi Ducu Bertzi cu soţia, Teodora Bertzi. Laura Cosoi şi Smiley au fost amifitrionii serii, iar Loredana a cântat.

Deşi tema balului au fost anii '50, „Rebel cu o cauză", look-ul vedetelor s-a inspirat din mult mai multe perioade. Iulia Vântur a purtat o rochie cu paiete mov şi aurii, în timp ce Nicoleta Luciu a fost îmbrăcată într-o rochie neagră, strânsă pe corp, cu spatele gol, amintind mai degrabă de glamour-ul anilor '30. ­Diana Dumitrescu a avut o rochie de prinţesă, cu o coafură din epoca Charleston.

Printre sutele de invitaţi la bal a existat o abundenţă de „Elvişi" - poate au auzit de obsesia lui Nicolas Cage pentru Regele rock-n-roll - toţi cu o coafură umflată, cu ochelari de soare, îmbrăcaţi ori în blugi, ori în costume albe cu paiete.

Vedetele au participat la diferite tombole, iar unele mai norocoase au şi câştigat. „Niciunul dintre noi nu ar trebui să primească niciun premiu. Toate premiile ar trebui să fie trimise către Leslie Hawke", a spus Andreea Esca. „Leslie Hawke nu s-a născut în România, dar îi pasă de copiii români mai mult decât oricui", a adăugat prezentatoarea ştirilor Pro TV.

Iulia Vântur, costumată pentru bal şi de Nicoleta Luciu a optat pentru negru

Iulia Vântur, costumată pentru bal şi de Nicoleta Luciu a optat pentru negru

Mai mulţi bani în 2010

Dacă anul trecut, donaţiile au fost în valoare de 360.000 de euro, anul acesta suma colectată a crescut cu 140.000 de euro. Asociaţia Ovidiu Rom, condusă de mama actorului Ethan Hawke, a reuşit să strângă peste 500.000 de euro pentru ca 1.200 de copii să beneficieze de educaţie în condiţii normale. „Într-o democraţie, este responsabilitatea tuturor să se asigure că toţi copiii merg la şcoală - nu doar a guvernului şi nu doar a companiilor mari, ci şi a societăţii civile - şi aceştia suntem noi", a spus Leslie Hawke, care de şase ani strânge fonduri pentru copiii români.

Sumele donate în cadrul ediţei a şasea a Balului de Caritate de Halloween au variat între 50 de euro şi 11.000 de euro. Un colier din aur alb de 18 carate, decorat cu 267 de diamante, a fost donat pentru Balul de Caritate de Halloween de către casa de diamante Rafael & Sons, ca recompensă pentru cea mai mare sumă donată. E.ON a plătit 21.000 de euro pentru colierul de diamante şi l-a donat Asociaţiei Ovidiu Rom, pentru a fi folosit în continuare în activităţile de strângere de fonduri.

"Problema copiilor care au un viitor nesigur nu este exclusiv o problemă românească, este una internaţională, care afectează multe ţări."
Nicolas Cage actor

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite