Nicolas Cage, invitat la Balul de Halloween

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolas Cage va începe să filmeze în România, luna viitoare
Nicolas Cage va începe să filmeze în România, luna viitoare

Actorul american Nicolas Cage (foto), câştigător al Premiului Oscar pentru rolul din „Părăsind Las Vegas“ (1995), va fi invitatul special al celei de-a şasea ediţii a Balului de Caritate de Halloween.

Evenimentul va avea loc la 30 octombrie, la Palatul Parlamentului, potrivit organizatorilor, Asociaţia Ovidiu Rom, condusă de Leslie Hawke.

Cage este unul dintre cei mai apreciaţi actori de acţiune de la Hollywood, dar şi un filantrop. După ce a jucat în filmul „Traficantul de arme", alături de Ethan Hawke, el a donat organizaţiei Amnesty International două milioane de dolari pentru a sprijini reconstrucţia unor centre care oferă servicii medicale şi consiliere psihologică pentru foştii copii soldaţi.

Cage, care se află în România pentru filmările la pelicula „Ghost Rider 2: Spirit of Vengeance", a fost invitat la bal de Ethan Hawke, fiul lui Leslie Hawke.

„Suntem extrem de bucuroşi că Nicolas Cage a acceptat să vină", a spus Leslie Hawke despre prezenţa lui Cage, unul dintre actorii ei preferaţi.
„Sunt absolut încântată de venirea lui, având în vedere că a jucat în trei dintre filmele mele preferate: «Moonstruck», «Părăsind Las Vegas» şi
«Hoţul de orhidee»", a mai spus fondatoarea Asociaţiei Ovidiu Rom.

Nicolas Cage a apărut anul acesta în filme precum „Ucenicul vrăjitor" şi „Kick-Ass". El va mai apărea în curând în pelicula de acţiune „Drive Angry 3D", în care interpretează rolul unui erou ce evadează din iad, şi în filmul „Season of the Witch", cu o acţiune plasată în Evul Mediu. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite