Nicolas Cage, arestat pentru violenţă domestică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Beat fiind, actorul a început să se certe cu soţia sa în faţa unei case din New Orleans despre care credea că este cea pe care o închiriase. Apoi a lovit maşinile din jur şi a ţipat la un poliţist. Arestarea a avut loc vineri seară. Sâmbătă după-amiază, actorul se afla în închisoarea Orleans Parish. Ulterior, el a fost eliberat după ce a plătit cauţiunea de 11.000 de dolari.

Informaţiile privind arestarea actorului au fost făcute publice într-un comunicat al poliţiei americane, emis sâmbătă, potrivit accesshollywood.com. Poliţia a declarat că Nicolas Cage şi soţia sa se aflau, vineri seară, în faţa unei case situate în cartierul francez din New Orleans despre care actorul spunea că a închiriat-o. Soţia lui l-a contrazis, iar Cage a prins-o de braţ, după care a început să lovească maşinile din jur şi a încercat să se urce într-un taxi. Un poliţist a văzut că bărbatul este beat şi i-a spus să coboare din taxi. Enervat, Cage a început să ţipe la poliţist.

Actorul a fost imediat arestat. El este acuzat de violenţă domestică, tulburarea liniştii publice şi stare de ebrietate în loc public. Sâmbătă după-amiază, starul se afla în închisoarea Orleans Parish, iar un judecător stabilise cauţiunea la 11.000 de dolari. Ulterior, el a fost eliberat după ce a plătit cauţiunea, potrivit AFP.

Cage merge frecvent în New Orleans, unde deţine o locuinţă şi unde a filmat diverse pelicule în trecut. Nicolas Cage a avut în ultima vreme multe probleme financiare. În aprilie 2009, starul a anunţat că a vândut un castel pe care îl deţinea în Germania pentru că „nu şi-l mai putea permite" din cauza crizei economice.

Cage, un actor dator vândut

Nicolas Cage, rebel dintr-o cauză: datoriile prea mari  Foto: splashnew

image

La sfârşitul lui 2009 şi-a vândut două dintre casele pe care le avea în New Orleans pentru a-şi plăti o parte din datorii. De asemenea, Cage figura cu datorii la Fiscul american în valoare de peste şase milioane de dolari. În ianuarie 2010, o vilă pe care o deţinea în Las Vegas a fost vândută cu cinci milioane de dolari, tot pentru acoperirea unor datorii.

În noiembrie anul trecut, actorul a fost somat să plătească suma de peste 2,5 milioane de dolari unei bănci de stat din Nevada, banii reprezentând atât un împrumut, cât şi taxe neplătite şi comision pentru avocaţi, după ce şi-a recuperat o locuinţă vândută la licitaţie cu un an înainte.

Cage, „suflet sălbatic"

Anul trecut, Nicolas Cage (47 de ani) a venit în România împreună cu soţia sa, Alice Kim, pentru a filma „Ghost Rider - Spirit of Vengeance", film care va fi lansat în 2012. Un incident filmat cu camera ascunsă în stradă, la ieşirea dintr-un club de noapte din Bucureşti, a arătat temperamentul vulcanic al actorului. Într-un schimb de replici pe un ton ridicat cu producătorii filmului, acesta a spus: „Îmi dau viaţa pentru onoare". Actorul a realizat peste 40 de filme, printre care „Părăsind Las Vegas" (Oscar pentru interpretare, în 1995) şi „Suflet sălbatic" (Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes, în 1990).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite