Nicolas Cage, arestat pentru violenţă domestică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolas Cage
Nicolas Cage

Actorul american Nicolas Cage a fost arestat în New Orleans, sâmbătă dimineaţă, după un scandal în familie, susţin surse apropiate ale vedetei, citate de site-ul TMZ.

Sursele spun că Nicolas Cage se afla pe străzile din New Orleans, "foarte beat", când un şofer de taxi l-a văzut certându-se foarte tare cu soţia sa, Alice, pe care ar fi bruscat-o. Taximetristul a anunţat poliţia, reclamând strigăte, ţipete şi chiar faptul că l-ar fi văzut pe actor cum o împingea pe partenera ta.

Cage a fost reţinut de forţele de ordine, fiind acuzat de violenţă domestică şi tulburarea liniştii publice, potrivit TMZ.

Nicolas Cage este căsătorit de şase ani şi jumătate cu Alice Kim, iar cei doi au împreună un băiat.

image
image

foto: news.blogs.cnn.com

În urmă cu o lună, Cage a avut o altă întâlnire cu poliţia, tot la New Orleans, când a provocat un scandal, într-un restaurant. Atunci însă, n-a fost arestat

NIcolas Cage a fost laureat al Premiului Academiei Americane de Film în 1996 pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru rolul său din filmul "Leaving Las Vegas". A jucat în peste 60 de filme inclusiv Face/Off (1997), Ghost Rider (2007) şi Knowing (2009). A fost căsătorit de trei ori, cu Patricia Arquette, Lisa Marie Presley şi Alice Kim Cage, cu care este încă căsătorit.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite