Nicolae Guţă a cântat pe datorie în Spania - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de azi scrie despre Nicolae Guţă care a cântat pe datorie în Spania, vedetele care s-au grăbit să se cupleze ca să nu îşi petreacă Revelionul singure sau despre Ştefan Bănică care e cu 500.000 de euro mai bogat. Printre alte subiecte, Nicoleta Luciu şi Zsolt umblã noaptea prin magazine, iar Elisabeta Lipă şi-a dus băieţelul acasă la Moş Crăciun.

Nicolae Guţă a cântat pe datorie în Spania. Criza financiară a făcut ravagii anul acesta, în toate domeniile. Nici artiştii consacraţi precum Nicolae Guţă nu au făcut excepţie. El a simţit pe propria-i piele cum e să nu mai aibă fanii bani de concerte, scrie Click!.

S-au cuplat ca să nu fie singuri de Revelion! Rămase fără parteneri în ajun de Sărbători, vedetele s-au grăbit să se cupleze, ca să nu se trezească singure, de Revelion. În timp ce Anna Lesko şi Alina Crişan s-au întors la foştii, Raluca Lăzăruţ şi Codin Maticiuc au fost mai norocoşi şi trăiesc fiorii de la începutul unor poveşti de dragoste, scrie Click!.

Ştefan Bănică e cu 500.000 de euro mai bogat. E sfârşit de an şi a venit momentul bilanţurilor. Artiştii şi trupele din showbizul românesc îşi numără banii câştigaţi anul acesta, mult mai dificil din punct de vedere financiar faţă de cel precedent, scrie Libertatea.

Nicoleta Luciu şi Zsolt umblã noaptea prin magazine. Cei doi au fost surprinşi recent în parcarea de la Mall Cotroceni, unde tocmai îşi descãrcau în maşinã cumpãrãturile fãcute în centrul comercial. Cuplul s-a aprovizionat, printre altele, cu şerveţele, apã mineralã, dar şi scutece pentru micuţul Zsolt jr. Când au ajuns la maşinã, Nicoleta a urcat repede în autoturism, în timp ce iubitul sãu s-a ocupat sã punã în portbagaj produsele cumpãrate, scrie Cancan.


Elisabeta Lipă şi-a dus băieţelul acasă la Moş Crăciun
. Cea mai valoroasă canotoare din istorie, Elisabeta Lipă (45 de ani), i-a oferit cadoul ideal băieţelului ei, Dragoş (12 ani): de Sărbători, l-a dus până la Cercul Polar de Nord, în Laponia finlandeză, chiar acasă la Moş Crăciun, scrie Libertatea.


Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite